15 ÜLKEDEN YAKLAŞIK 750 BİSİKLETÇİ BODRUM’DA BULUŞTU

15 ÜLKEDEN YAKLAŞIK 750 BİSİKLETÇİ BODRUM’DA BULUŞTU

Bodrum'da geleneksel hale getirilen Uluslararası Bodrum Halikarnas Granfondo Yol Bisiklet Yarışı üçüncü kez gerçekleştirildi. Uluslararası Bodrum Halikarnas Granfondo Yol Bisiklet Yarışına, 15 ülkeden yaklaşık 750 sporcu katıldı.

A+A-

Bodrum'da 3. Uluslararası Bodrum Halikarnas Granfondo Yol Bisiklet Yarışı yapıldı

Sporcuların 65 kilometrelik kısa parkur ve 95 kilometrede uzun parkurda mücadele ettiği yarışın startıilçe merkezinde verildi. Yarışçılar ilçe merkezinden çıktıktan sonra, Bodrum'un kırsal bölgelerinde doğayla iç içe yerlerden geçti. Heyecanlı ve eğlenceli olmasının yanı sıra özellikle tırmanışlarda zaman zaman sporcuları zorlayıcı parkur beğeni topladı. Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen yarışların Bodrum Antik Tiyatro bölgesinde sona ermesinin ardından katılımcılar,  Bodrum Belediye Meydanı'ndaki ödül törenine geçti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın Spor Turizmi hareketi kapsamında Muğla Valiliği’nin destekleri ile gerçekleştirilen yarışları, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Belediyesi Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Final Akademi Okulları ile farklı kurum ve kuruluşlar destekledi.

Daha sonra Bodrum Yat Limanında gerçekleştirilen Ödül Törenine Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Spor Hizmetleri Müdürü Nihat Ekinciler Muğla Final Akademi Kurucu Müdürü Ali Çoşkun ve diğer yetkililer katıldı.

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.