25 Kasım için “Kadın Ağacı” oluşturuldu

25 Kasım için “Kadın Ağacı” oluşturuldu

Sinan BoyacıMuğla Emek Benim Kadın Derneği Başkanı Nahide Uçar tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için farkındalık yaratmak amacıyla “kadın ağacı” oluşturdu. Ağaçta, hayatını kaybeden kadınların fotoğrafları ve isimleri yer aldı.Hazırladıkları kadın ağacı hakkında konuşan Dernek Başkanı Nahide Uçar, “Muğla Emek Benim Kadın Derneği olarak farkındalık için bu görseli hazırladık....

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla Emek Benim Kadın Derneği Başkanı Nahide Uçar tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için farkındalık yaratmak amacıyla “kadın ağacı” oluşturdu. Ağaçta, hayatını kaybeden kadınların fotoğrafları ve isimleri yer aldı.

Hazırladıkları kadın ağacı hakkında konuşan Dernek Başkanı Nahide Uçar, “Muğla Emek Benim Kadın Derneği olarak farkındalık için bu görseli hazırladık. Eğer İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasalar uygulansaydı da biz her düşen yaprakta kadın fotoğraflarını koymasaydık. Çünkü bu ağacın gölgesi hem kadınlara hem çocuklara hem de erkeklere yeterdi. Siyah kurdelelerimizi attık. Yasta değiliz isyandayız.  Haklarımızdan asla vazgeçmiyoruz "dedi.

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.