Taraftarlardan yönetime tepki

Taraftarlardan yönetime tepki

Muğlaspor’un taraftar grubu 48 Gençlik Taraftar Derneği, ligde yaşanan başarısızlıklardan ötürü yönetime tepki gösterdi. 3.lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor’un Türkiye Ziraat Kupasında gösterdiği başarıyı ligde yakalayamamasına taraftarlardan tepki geldi. 48 Gençlik Taraftar Derneği, sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşım ile tepkilerini dile getirdi. Yapılan paylaşımda, “Başarısızlık Muğlaspor’un geleceğine ipotek...

A+A-

Muğlaspor’un taraftar grubu 48 Gençlik Taraftar Derneği, ligde yaşanan başarısızlıklardan ötürü yönetime tepki gösterdi. 3.lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor’un Türkiye Ziraat Kupasında gösterdiği başarıyı ligde yakalayamamasına taraftarlardan tepki geldi. 48 Gençlik Taraftar Derneği, sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşım ile tepkilerini dile getirdi. Yapılan paylaşımda, “Başarısızlık Muğlaspor’un geleceğine ipotek koyarak, yönetime talip olanların önüne set çeken Erol Kapiz ve yönetimi ile bu oyuna genel kurulda sessiz kalanlara aittir” ifadeleri kullanıldı.

48 Genlik Taraftar Derneği  tarafından yapılan paylaşım şöyle: “Susuyorsak sebebi var. İlimizin ortak değeri Muğlaspor’umuz göz göre göre eriyor, maalesef amatör kümeye paraşütsüz gidiyoruz. Ligde, dibe demir atan Muğlaspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamasını alkışlıyoruz tabi ki ama mücadele ettiğimiz ligde puanları hovardaca dağıtmamız sezon sonunda ligden düşmemize etken olacağını da hatırlatmak isteriz. Bu başarısızlık Muğlaspor’un geleceğine ipotek koyarak, yönetime talip olanların önüne set çeken Erol Kapiz ve yönetimi ile bu oyuna genel kurulda sessiz kalanlara aittir. Bunu Muğla kamuoyu unutmayacaktı.”

Bu haber toplam 215 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.