3D sanal tur programı başlatıldı

3D sanal tur programı başlatıldı

Muğla Öğretmenevi sanal ortamda 3 boyutlu ve interaktif bir platform ile misafirlerine otelin tüm alanlarını göstererek, ön bilgi edinmelerini sağlıyor.Müdür Türker Arı, Müdür Yardımcıları Mehmet Keleş ve Ömer Faruk Karaca sanal gerçekliğin hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyleyerek, Muğla Öğretmenevi olarak farklılaşma çabasına yöneldiklerini ve teknolojiden yararlanarak misafirlerine yönelik hizmet kalitesini arttırmak adına...

A+A-

Muğla Öğretmenevi sanal ortamda 3 boyutlu ve interaktif bir platform ile misafirlerine otelin tüm alanlarını göstererek, ön bilgi edinmelerini sağlıyor.

Müdür Türker Arı, Müdür Yardımcıları Mehmet Keleş ve Ömer Faruk Karaca sanal gerçekliğin hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyleyerek, Muğla Öğretmenevi olarak farklılaşma çabasına yöneldiklerini ve teknolojiden yararlanarak misafirlerine yönelik hizmet kalitesini arttırmak adına böyle bir adım attıklarını dile getirdiler.

Müdür Türker Arı, Muğla’yı gezmeye gelen yerli ve yabancı misafirlerin sanal gerçeklikle ortadan kalkan unsurlar sayesinde daha önceden turizm deneyimi yaşamadıkları bir şehirde konaklayacakları otele ön bilgi edinerek gelmelerinin daha güvenilir olacağını ifade etti.

Müdür Yardımcısı Mehmet Keleş ise Suit oda, double oda, 3 kişilik oda, lobi, restoran, kafeterya, kahvaltı salonu ve diğer alanlar ile Muğla Öğretmenevini kalite ve şıklıktan ödün vermeden 3D olarak sanal gerçekliğe dönüştürdüklerini söyledi.

Keleş, “Misafirlerimiz Öğretmenevimizi sanal platformda, buradaymış gibi gezerek odalarımızı ve otelimizin tüm alanlarını görerek, konaklama yapmaya karar verecekler. Böylece misafirlerimize daha samimi bir misafirlik sunmuş olacağız” dedi.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.