48 Cup Minikler Şenliği Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Ortakent oldu

48 Cup Minikler Şenliği Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Ortakent oldu

Dört takımdan oluşan 5 grubun birinci ve ikincileri bir üst tura yükseldi. Yarı finalde Datça 1923 Spor Kulübünü eleyen Bodrum temsilcisi, Yatağan Sportif ile oynadığı final maçını kazanarak kupayı Bodrum'a getirdi.Son yıllarda altyapı liglerinde başarılı olan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 3 ilçe ve 1 il şampiyonluğu bulunuyor. Yaklaşık bir ay önce de kulübün 13 yaş altı oyuncusu Utku Emre Kırtay, Altınordu FK U13 takımına...

A+A-

Dört takımdan oluşan 5 grubun birinci ve ikincileri bir üst tura yükseldi. Yarı finalde Datça 1923 Spor Kulübünü eleyen Bodrum temsilcisi, Yatağan Sportif ile oynadığı final maçını kazanarak kupayı Bodrum'a getirdi.

Son yıllarda altyapı liglerinde başarılı olan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 3 ilçe ve 1 il şampiyonluğu bulunuyor. Yaklaşık bir ay önce de kulübün 13 yaş altı oyuncusu Utku Emre Kırtay, Altınordu FK U13 takımına transfer oldu.

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Kanat Özsert, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"48 Cup gerçekten harika bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kazananın, şampiyonun çok fazla bir önemi yok katılan sporcular gönüllerin şampiyonu. Mücadele eden bütün sporcularıma, bizi her zaman destekleyen velilerimize ve başarılarımızın mimarı Muharrem Dilbil hocamıza çok teşekkür ederim."

Bu haber toplam 628 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.