48 GENÇLİK BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

48 GENÇLİK BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Geçtiğimiz Eylül ayında yapılan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nin Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Ceyhun Aydınlı ve yönetimi, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aydınlı, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Muğlaspor’un ligde geçirdiği 5 maçı değerlendirerek, takıma hep destek vereceklerini söyledi.

A+A-

Muğlaspor’un en büyük destekçilerinden, her şartta takımın yanında olan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı ve yönetimi, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk için mücadele eden Muğlaspor’un ligde geçirdiği 5 maçı değerlendiren Aydınlı, şunları söyledi:

snm-3995.jpg

“8 Eylül 2023 tarihinde yaptığımız genel kurulda ben ve arkadaşlarım bu göreve talip olduk ve tek listeyle gidilen seçimde bu göreve başladık. Bu şehrin markası ve Muğlaspor, Muğlaspor’un daima destekçisi 48 Gençlik’tir. Bizim tek amacımız Muğlaspor’u bulunduğu ortamda daha iyi yerlere çıkarmaktır. Muğla’ya hizmet ediyoruz. Bulunduğumuz ortamdan memnun değiliz inşallah bu sene şampiyon olcağız. Hafta sonu talihsiz bir puan kaybı yaşadık. Şehirde bir hayal kırıklığı yaşandı ama bunu çabuk atlatacağımıza inanıyorum. Yönetim, futbolcular ve teknik heyetin arkasındayız. Futbolcu arkadaşlarımız her biri geçmişinde oynadıkları takımlarda büyük başarılara imza atmış kardeşlerimiz. İnşallah takım olarak en kısa sürede toparlanarak seri galibiyetler alacağız. Muğlaspor’umuz istenilen futbolu oynamasa da ligde henüz mağlubiyeti yok.”

“HEP BİRLİKTE İNŞALLAH BU TAKIMI ÇIKARACAĞIZ”

Hafta sonu yayınladıkları deklarasyonun yanlış anlaşıldığını belirten Aydınlı, “Hafta sonu Irlıganlıspor maçının ardından bir deklarasyon yayınladık ve bu yanlış anlaşıldı. Takıma ve yönetime karşı olduğumuz bir algı oluştu. Aslında öyle değil, yönetim kurulun çok güvendiğimizi, Muğlaspor’un nerelerden nereye geldiğini anlatmaya çalışmıştık. Uyarı anlamında bir açıklamaydı. Son günlerde Muğlaspor’un üstünde büyük bir yük var. Hep birlikte inşallah bu takımı çıkaracağız” diye konuştu.

Basın mensuplarının da desteğini isteyen Aydınlı, taraftardan daha çok basın ayağının önemli olduğunu vurguladı.

“DERNEK BİNAMIZI FAALİYETE GEÇİRDİK”

Aydınlı, “Menteşe Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Hiçbir talebimizi geri çevirmiyor. Başkanımız Bahattin Gümüş’e ne zaman gitsek hiç geriye dönmedik. Dernek binamız yoktu. Bize bir yer gösterdi. İşhanının 1.katında dernek binamızı faaliyete geçirdik” dedi.

“YEREL SEÇİMDEN ÖNCE YANIMIZDA OLMAYAN SEÇİMDEN SONRA HİÇ GELMESİN”

Ceyhun Aydınlı , “Önümüzde yerel seçim var. Seçilmiş ya da seçilecek olan siyasi parti temsilcilerine sesleniyorum. Şu dönemde Muğlaspor’un yanında olsunlar. Seçimden önce yanımızda olmayıp seçimden sonra hiç gelmesinler. Değerli büyüklerimizi Muğlaspor’un yanına bekliyoruz. Milletvekillerimizden Kadem Mete ve Gizem Özcan’a teşekkür ederiz. Birkaç isteğimiz oldu, geri çevirmediler. Dernek eski başkanlarımıza da derneğimizi bugünlere getirdikleri için ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

Programın ardından Dernek Başkanı Aydınlı ve yönetim kurulu, kahvaltıya katılan basın mensupları ve orada bulunan misafirlere Muğlaspor atkısı hediye etti.

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.