5 YAVRU KÖPEK KURTARILDI

5 YAVRU KÖPEK KURTARILDI

Menteşe Belediyesi ekipleri gelen ihbar üzerine Yerkesik Mahallesinde derenin içinde sıkışan anne köpeği ile 5 yavrusunu kurtardı.

A+A-

Menteşe Belediyesi Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonucu Yerkesik Mahallesindeki dere içinden köpek sesleri geldiği bildirildi. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri olay yerine giderek dere içinde bir köpek ve 5 yavrusunun sıkıştığını tespit etti.  Vakit kaybetmeden müdahalede bulunan belediye ekipleri anne köpek ile 5 yavrusunu kısa sürede sıkıştıkları dere içinden kurtardı. İlk müdahaleye olay yerinde yapan belediye ekipleri, yavru köpeklerin gerekli bakımlarını ve beslenmelerini sağladıktan sonra anne köpeği ile 5 yavrusunu Muğla Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına teslim etti.
İhbarı yapan Hüseyin Koçar, “Derenin içinden köpek sesleri duydum. Çıkardıkları seslerinden yavru olduklarını anladım. Dere içine giremediğim için Menteşe Belediyesi’ni aradım. Sağ olsunlar belediyenin ekipleri hemen geldi anne köpek ile yavrularını sağ salim kurtardı. Eğer bugün o yavrular oradan kurtarılmasalardı ilk yağmurlarda boğulabilirlerdi.” diye konuştu. 

Bu haber toplam 392 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.