63 bin 900 sürücüye ceza yazıldı

63 bin 900 sürücüye ceza yazıldı

Sinem KarakayaMuğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü/Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik ihlallerini 7 gün 24 saat Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla tespit ederken, yanı sıra sahada da cezai işlem uyguluyor.Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü/Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından edinilen bilgiye göre, Muğla genelinde 1 Ocak...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü/Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik ihlallerini 7 gün 24 saat Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla tespit ederken, yanı sıra sahada da cezai işlem uyguluyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü/Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından edinilen bilgiye göre, Muğla genelinde 1 Ocak - 26 Kasım 2020 tarihleri arasında 993 bin 569 araç kontrol edilirken, 63 bin 900 sürücüye ceza yazıldığı öğrenildi.

KAZALARDA %10 DÜŞÜŞ

İl genelinde 118 bin plakaya ceza yazılırken, 5 bin 950 ehliyet geri alındığı kaydedildi. Öte yandan 19 bin 300 araç trafikten men edilirken, kazalardan yüzde 10 düşüş yaşandığı bilgisi verildi.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.