72 ÖĞRENCİ KÖYCEĞİZ’DE DOĞAM-BİLİM KAMPINA KATILDI

72 ÖĞRENCİ KÖYCEĞİZ’DE DOĞAM-BİLİM KAMPINA KATILDI

Muğla Türdü 100.Yıl İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirilen, Doğa Bilim Kampının 5.si 20-26 Haziran tarihleri arasında Köyceğiz Kulak Mesire Kamp alanında çadırlı olarak gerçekleştirildi.

A+A-

Kampa, Ankara, Bodrum-Muğla ve Batman’dan 10-15 yaşları arasında 72 öğrenci ve 12 eğitmen katıldı.

20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Köyceğiz Kulak Mesire yerinde çadır kamplı olarak gerçekleştirilen 5. Doğa ve Bilim Kampında öğrencilere geziler ile çevre ve doğa tanıtıldı.

Katılımcı öğrenciler, Toparlar şelalesi, Dalyan İztuzu Plajı (Caretta,caretta kaplumbağalarının yaşam alanı inceleme), Sultaniye Kaplıcaları, Ağla Yaylası Gökçeova Gölet’ine, Palmiye Merkezine, Sedir Adasına, Marmaris(tekne turu) gezileri ile yöreyi tanıma fırsatı buldular.

Ayrıca çeşitli atölyelerde fen bilimleri, resim, yön bulma, pusula kullanma, telsiz kullanma eğitimleri aldılar.

Doğa Bilim Kampı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve Köyceğiz Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ’ın destekleriyle gerçekleştirildi. 

Köyceğiz 5. Doğa Bilim Kampına gelerek katılımcıları ziyaret eden Köyceğiz Milli Eğitim Müdürü kampa katılan öğrencilerle sohbet etti voleybol oynadı.

Eğitimci liderlerle de sohbet eden Karabağ, yapılan etkinliğin öğrencilerin eğitimleri açısından son derece yararlı olduğunu belirterek eğitimcilere teşekkür etti. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Kamp Müdürü Şaban Erdoğan plaketini kendilerine takdim etti.

Köyceğiz 5. Doğa Bilim Kampı, bütün katılımcı öğrencilerin kaynaşarak mutlu bir hafta geçirmeleri ve evlerine dönmeleri ile tamamlanmış oldu.

Bu haber toplam 269 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.