74 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

74 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Marmaris açıklarında özel tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından Yunanistan unsurlarınca Türk Karasularına geri itilen özel tekne içerisindeki 48 düzensiz göçmen kurtarıldı ve 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.Bodrum açıklarında can salı içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu...

A+A-

Marmaris açıklarında özel tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından Yunanistan unsurlarınca Türk Karasularına geri itilen özel tekne içerisindeki 48 düzensiz göçmen kurtarıldı ve 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Bodrum açıklarında can salı içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından Yunanistan unsurlarınca Türk Karasularına geri itilen can salı ve lastik bot içerisindeki toplam 26 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Marmaris’te organizatör olduğu öne sürülen kişi gözaltına alınırken, düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.