85 yaş ve üzeri kişilere aşılama başladı

85 yaş ve üzeri kişilere aşılama başladı

Buse Nil TokurMuğla’da Covid-19 aşılama programının birinci adımı sağlık çalışanlarına yönelik, birinci aşamanın ikinci adımında ise huzurevleri, engelli rehabilitasyon merkezleri ve koruma evlerinde çalışanlar ile 90 yaş üstü vatandaşları kapsayacak şekilde başlatıldı.85 yaş ve üzeri vatandaşların da aşılama çalışmaları başladı. 85 Yaş ve üzeri vatandaşlar ile yakınları, yaşlıların evde mobil aşılanmaları için, 182 ve MHRS...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’da Covid-19 aşılama programının birinci adımı sağlık çalışanlarına yönelik, birinci aşamanın ikinci adımında ise huzurevleri, engelli rehabilitasyon merkezleri ve koruma evlerinde çalışanlar ile 90 yaş üstü vatandaşları kapsayacak şekilde başlatıldı.

85 yaş ve üzeri vatandaşların da aşılama çalışmaları başladı. 85 Yaş ve üzeri vatandaşlar ile yakınları, yaşlıların evde mobil aşılanmaları için, 182 ve MHRS web sistemlerinden randevularını alabilecekleri duyuruldu.

Öte yandan 85 Yaş ve üzeri vatandaşların, 182 ve MHRS web sistemleri üzerinden kendisine en yakın sağlık kurumundan (Aile Sağlığı Merkezleri / Özel veya Kamu Hastanelerinden) randevu alarak aşıları yaptırabilecekleri öğrenildi.

Covid-19 aşısı ile ilgili tüm soruları cevaplandırmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde “Covid-19 Aşı Bilgilendirme Masası” kuruldu. Hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında

Covid-19 aşı bilgi hattından bilgi alınabilecek.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.