Adalet Bakanı Tunç: “Muğla'da yeni yatırım planlarımız var”

Adalet Bakanı Tunç: “Muğla'da yeni yatırım planlarımız var”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi ziyaret için Muğla'ya geldi. Bakan Tunç, “Muğla, hükümetlerimiz döneminde her alanda çok büyük eserlere kavuştu, bundan sonra da kavuşmaya devam edecek. Muğla'da toplam yatırım tutarımız 6,5 milyar lirayı buldu. Tabi diğer bakanlıkların yatırımlarıyla beraber çok yüksek bir bedele kavuşuyor” dedi.

A+A-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi ziyaret ve AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Aydın Ayaydın'ın ve AK Parti Marmaris Belediye başkan adayı Serkan Yazıcı'nın proje tanıtım toplantısına katılmak üzere Muğla'ya geldi.

İlk olarak Muğla Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Tunç, Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali İdris Akbıyık ile makamında görüştü.

giobpkhxwaaqhyu.jpg

Bakan Tunç, Muğla Valiliği'ni ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Muğla Büyükşehir adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve Marmaris adayımız Serkan Yazıcı'nın proje tanıtım toplantılarına katılacağım. Bakanlığın faaliyetleri ile gittiğimiz illerde valilik ve başsavcılıklarımızı ziyaret ederek teşkilatımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Özellikle adalet teşkilatımızın hem Muğla merkezde hem ilçelerde yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Yargı mensuplarının ihtiyaçlarını tespit ettik. Muğla'da adalet hizmetlerinin, yargı hizmetlerinin aksamadan devam etmesi, Muğlalı hemşerilerimizin adalete güveninin en üst noktaya çıkarma noktasındaki çabalarımızı hızlandırarak devam ettireceğiz." dedi.

Bakan Tunç, Muğla ve ilçelerinde yeni adliye yatırımları yaptıklarını hatırlatarak, Milas, Marmaris, Ortaca, Bodrum ve Fethiye adalet saraylarını inşa ettiklerini, şimdi bölgelerde yaz nüfuslarının da artmasıyla yeni yatırımlar yapmaya başladıklarını dile getirdi.

giouoxxw4aafkzy.jpg

"MUĞLA'DA TOPLAM YATIRIM TUTARIMIZ 6,5 MİLYAR LİRAYI BULDU"

Tunç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Muğla, hükümetlerimiz döneminde her alanda çok büyük eserlere kavuştu, bundan sonra da kavuşmaya devam edecek. Muğla'da toplam yatırım tutarımız 6,5 milyar lirayı buldu. Tabi diğer bakanlıkların yatırımlarıyla beraber çok yüksek bir bedele kavuşuyor. Ancak biz yaptıklarımızla yeterli kalmıyoruz. Muğla'da yeni yatırım planlarımız var. Öncelikle Muğla merkeze yeni bir adliye binası planlıyoruz. Yatağan'ı adli binasına kavuşturmak istiyoruz. Bunun yanı sıra planladığımız yatırımlar var, bakanlık olarak belirlediğimiz ihtiyaçlar var. Bugün yaptığımız değerlendirme toplantısında gelen talepler doğrultusunda ilçelerimizin ihtiyacı olan planlamaları yaptık.”

“AYDIN HOCAMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın proje tanıtım lansmanına katılan Bakan Tunç, “Muğlamız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aydın hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızda sonuna kadar arkasında. Bu projelerin takipçisiyiz. Söz verdik Muğla’ya biran önce yapılması lazım diyeceğiz. 31 Mart akşamı Ankara’dan heyecanlı bir şekilde sizin zaferinizi izleyeceğim” dedi.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.