Ağaç ve fidan dikim çalışmaları devam ediyor

Ağaç ve fidan dikim çalışmaları devam ediyor

Belediye Başkanı Âlim Uzundemir’in talimatları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ortaca genelinde kapsamlı bir ağaçlandırma çalışması başlattı.Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Karaburun, Sarıgerme, Dalyan ve Cumhuriyet Mahallelerinde ağaç dikimi çalışmalarını tamamlayan Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlçenin ihtiyaç duyduğu parklarda, yeşil alanlarda ve kamu alanlarında ağaç dikim çalışmalarını...

A+A-

Belediye Başkanı Âlim Uzundemir’in talimatları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ortaca genelinde kapsamlı bir ağaçlandırma çalışması başlattı.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Karaburun, Sarıgerme, Dalyan ve Cumhuriyet Mahallelerinde ağaç dikimi çalışmalarını tamamlayan Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlçenin ihtiyaç duyduğu parklarda, yeşil alanlarda ve kamu alanlarında ağaç dikim çalışmalarını sürdürecek.

İlk etapta, belediyenin sorumluluk alanı içerisindeki pakların çevreleri başta olmak üzere ağaçlandırma çalışmalarına devam edileceğini belirten Ortaca Belediye Başkanı Âlim Uzundemir, "Korumamız gereken bir Ortaca var. Ağaçlandırma çalışmalarının ilçenin kentleşmesi açısından önemlidir. Ortaca’yı park ve bahçeleriyle her anını yaşamaktan daha da keyif alacağınız bir ilçe haline dönüştürmek ve bir taraftan korurken bir taraftan da daha çok yeşil alan oluşturmak için çalışıyoruz. Hedefimiz kültürüyle, doğasıyla her karışı çok kıymetli olan Ortaca coğrafyasını, yeşiliyle mavisiyle gelecek kuşaklara en güzel şekilde bırakabilmek. Bunun için vatandaşlarımızdan ricamız, cadde ve sokaklara gelişi güzel ağaç dikmemeleri, cadde ve sokaklarda ağaçlandırma çalışmaları için belediyemiz park ve bahçeler müdürlüğüne başvurmalarıdır. Bu şekilde vatandaşlarımız ile ele ele Ortaca’yı daha yeşil hale getirebiliriz" dedi.

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.