Ahmet Aras mazbatasını aldı

Ahmet Aras mazbatasını aldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras mazbatasını alarak, görevine resmi olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Büyükşehir Belediye Binasında önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile görev devir teslim töreni gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün makamını ve belediyenin mührünü Ahmet Aras’a teslim etti ve görevinde başarılar diledi.

A+A-

Büyükşehir Belediye Binası önünde düzenlene törene binlerce vatandaş katıldı. Törende ilk olarak Muğla’da 25 yıl Muğla’da başkanlık yapan Osman Gürün konuşma yaptı.

25 yıl Muğla’da başkanlık yapan Osman Gürün, “Halkımız bize çok önemli bir görev verdi. Türkiye’nin her yerinde pekte beklemediğimiz kadar büyük avantaj sağladık. Halkımız eğer görevinizi yerinize getirirseniz yönetimi de size vereceğim mesajı verdi. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında mutlak suretle kurucu liderimizin ilkeleriyle toplumumuzu yeniden barıştırmamız yeni bir yolculuğa hep beraber çıkmamız lazım. Bugün kutladığımız ve 11 belediye başkanlığını aldığımız başkanlıklar çok değerli ve çok büyük bir sorumluluk duygusu gerektiriyor.  Başkanlarımızın yolları açık olsun. 25 yıl... 15 yılı il belediye başkanlığı, 10 yıllıda kurucu büyükşehir belediye başkanı ve ikinci dönem olmak üzer 25 yıl Muğla’ma hizmet etme onurunu yaşadım. Bu gururu bana yaşatan siyasi lider ve kadrolarımıza ve bana inan 5 seçim boyunca oy veren hemşerilerime Muğlalılarıma teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Başımız dik alnımız açık, herkesle kucaklaşmaya devam edeceğim. Bana ne görev düşerse hangi ilçede benimle ilgili sorarlarsa ben her zaman varım” dedi.

img-6071.jpg

ARAS: “BU GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Mazbatasını alarak görevine resmi olarak başlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Muğla gibi kadim bir kentte belediye başkanlığı onuruna erişmek her kula nasip olmaz. Bu sorunluluğumuzun farkındayız. Çok kıymetli başkanım Osman Gürün’den bu görevi almakta çok büyük bir onur ve gururdur. Bu görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Muğlalı hemşerilerime öncelikle seçimlerde biz duydukları teveccüh ve güvenden dolayı teşekkür ederken bundan sonrada görevimizi her zaman aynı ruhla yapacağımızı ilan etmek istiyorum. Muğla’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Binası önündeki törenin ardından Başkanlık makamında görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediyenin mührünü Osman Gürün’den devraldı.

Bu haber toplam 272 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.