AK Parti İl Kongresi tepkilere yol açtı

AK Parti İl Kongresi tepkilere yol açtı

Buse Nil TokurMuğla’da Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde yoğunluk ve pandemi kurallarına uyulmaması dikkat çekti.Pandemi sürecinde alınan tedbir ve kurallara rağmen yüzlerce partilinin katıldığı kongrede sosyal mesafe ve maske kullanılmaması tepkilere neden oldu.Vatandaşlar tarafından, “Kongrelere, toplantılara Coronavirüs yokta eğitim kurumlarına mı var. Yazık” dedi.“SİZE VİRÜS VURMUYOR MU?”Bir diğer...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’da Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde yoğunluk ve pandemi kurallarına uyulmaması dikkat çekti.

Pandemi sürecinde alınan tedbir ve kurallara rağmen yüzlerce partilinin katıldığı kongrede sosyal mesafe ve maske kullanılmaması tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar tarafından, “Kongrelere, toplantılara Coronavirüs yokta eğitim kurumlarına mı var. Yazık” dedi.

“SİZE VİRÜS VURMUYOR MU?”

Bir diğer vatandaş ise, “Coronavirüs yüzünden biz evlerden çıkmayalım yetkililer sosyal mesafesiz, dip dibe kongrelere, toplantılara katılsın. Size virüs vurmuyor mu?” diye konuştu.

“VİRÜS İNSAN AYIRT ETMEZ”

Bir başka vatandaş, “Bazı delegelerin o kalabalığın içinde maske dahi takmadan dolaşması bunu kimse görmüyor mu? Bizler sokakta maskesiz iki adım atsak hemen cezai işlem uygulanıyor. Orada göz göre göre ses çıkartılmıyor. Bu virüs hepimize vuracak. Virüs insan ayırt etmez” dedi.

Kongre alanında dağıtılan naylon poşet içinde ki yiyecek ve içecekler katılımcılar tarafından yere atılması da sosyal medya da konu oldu.

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.