Doğru, “gazetecilik” adı altında yürütülen asılsız haber ve dedikodularla kişilik haklarının hedef alındığını belirterek, “Bu, şahsımı ve ailemi yıpratmaya yönelik sistemli bir iftira kampanyasıdır” ifadelerini kullandı.

Doğuş Gazetesi’nde yayımlanan “Milas AK Parti İlçe Başkanı Hakkındaki Aşk İddiaları Muğla’yı Salladı, Aile Yılında Kocana Bunu Yapamazsın, Ahlak Önemli” başlıklı haberi yalanlayan Doğru, söz konusu yayının tamamen hayali söylentilere ve sahte sosyal medya hesaplarına dayandığını söyledi.

Bodrum’un İncileri Çanakkale’de Deplasmana Çıkıyor
Bodrum’un İncileri Çanakkale’de Deplasmana Çıkıyor
İçeriği Görüntüle

Evli ve bir çocuk annesi olduğunu vurgulayan Doğru, “Mutlu bir aile yaşamım varken, bu tür asılsız haberlerle aile birliğim ve itibarım hedef alınmaktadır. Bu, kişilik haklarına açık bir saldırıdır” dedi.

Doğru, haberi kaleme alan gazeteci Mustafa Tunç ve yayımlayan Doğuş Gazetesi hakkında hukuki süreci başlattığını belirterek, “Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

Açıklamasında ayrıca uzun süredir kendisi ve AK Parti Milas İlçe Başkanlığı’nın kasıtlı bir karalama kampanyasına maruz kaldığını dile getiren Doğru, “Uzun süredir beni ve AK Parti Milas İlçe Başkanlığımızı, Yönetim Kurulu Üyelerimizi hedef alan, iftira ve manipülasyon içerikli birçok yayın üzerinden sistemli bir karalama kampanyası yürütülmekteydi. Özellikle, söz konusu kişinin AK Parti İlçe Başkanlığı’na gönderdiği abonelik faturalarının ödenmemesi sonrasında bu tür saldırıların artması, habercilik adı altında basın yoluyla gerçekleştirilen saldırıların ne kadar kasıtlı ve kişisel bir amaç taşıdığını açıkça göstermektedir.

Bu kapsamda, Muğla’da son dönemde bazı sahte sosyal medya hesaplarında AK Partili isimlerin hedef alınması ve iftiraya, karalamaya maruz bırakılması, saldırılarda bulunulması da gözden kaçırılmamalıdır. Partimizin ve temsil ettiği değerlerin hedef alındığı bu çirkin girişimlerin, halkımızın vicdanında hiçbir karşılık bulmayacağına olan inancımız tamdır.

AK Parti Milas İlçe Başkanı olarak doğruluk ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Muhabir: YELDA ERGEZEN