31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Muğla’da yaşanan siyasi hareketlilik devam ediyor.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından, Cumhur İttifakı Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantı MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın katılımıyla yapıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya; Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın yanı sıra Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ile partililer katıldı.

"MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Aday tanıtım töreninde konuşan Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Muğla’da yaşanan sorunları ve çözüm yollarını sıraladı:

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milletimiz Cumhur İttifakına yetki verdi. Ardından ertesi gün çalışmalara başladık. Yeni Türkiye çalışmalarına devam ediyoruz. Muğla turizmde lokomotif şehir. Muğla gelişecek, Türkiye gelişecek. Muğla'ya gelen turist sayısı bazı ülkelerin nüfusundan fazla. Peki bu şehre daha iyi bir yönetim yakışmaz mı? Aydın Ayaydın, hizmette bir markadır. Muğla'nın potansiyelini açığa çıkarmak ufku açık yönetim getirmemiz gerekir."

"GELİN BU ŞEHRİ DÜNYA VİZYONUYLA BULUŞTURALIM"

Efkan Ala, Muğlalılara seslenerek oy talebinde bulundu: "Muğla'yı haklı potansiyeline ulaştırmak için hak ettiği yönetimi seçelim. Muğla bölgede lokomotif şehir neden olmasın? Bütün seçmenlerimizi kucaklıyoruz. Gelin hizmeti verecek olan tarafı seçelim. Ankara'yla Muğla el ele verdiği zaman pek çok işi yaparız. Gelin bu şehir dünya vizyonuyla buluşturalım.”

"BÜYÜKŞEHİR YÖNETİMİ HALKIMIZA HİZMET GÖTÜRMEMİŞ"

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla'da halka hizmet dönemi başlatacaklarını ifade etti.

Ayaydın, "25 gündür Cumhur İttifakı paydaşlarıyla Muğla'ya çalışıyoruz. 31 Mart 'ta Halkımızın taktiriyle seçildikten sonra Muğla'da çalışamaya başlayacağız. Büyükşehir yönetimi halkımıza hizmet götürmemiş, halkımız hizmete susamış. 31 Mart 'ta bu düzeni değiştireceğiz” diye konuştu.

"SANDIKTA KARŞILIĞINI SORACAĞIZ"

Ayaydın, Muğla'nın ilçelerindeki sorunları sıraladı, çözüm yollarını açıkladı; "Bodrum, Marmaris ve birçok ilçede en temel hizmetler verilmemiş durumdadır. Biz halkımıza en iyi hizmeti sunmanın peşindeyiz. Muğlalı hemşerilerimiz hizmete susamış, bunun karşılığını sandıkta soracağız."

"ÜRETİCİ PERİŞAN OLMAYACAK"

Aydın Ayaydın Muğlalı çiftçilerin yanında olacağını belirtti ve şunları söyledi: "Üreticilerimiz Köyceğiz'de Ortaca'da Milas'ta perişan olmuş durumdadır. Milas Zeytinyağının satışına ön ayak olacağız. Tarımı destekleyeceğiz. Soğuk hava depoları inşa edeceğiz. Büyükşehir yönetimi tarımın desteklenmesini sağlayacak."

"LAF DEĞİL PROJE ÜRETECEĞİZ"

Muğla'yı Ak Belediyecilik'le tanıştırmak için çok çalışacaklarını söyleyen Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akçaise,"1994 yılında Cumhurbaşkanımız Türkiye'ye belediyecilik vizyonu ortaya koydu. Muğla'da hizmet anlamında sorunlar yaşayan bir ilimiz. Bu tarihi değiştireceğiz. Aday Tanıtım Törenimiz sonrasında kollarımızı sıvayacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı belediye başkan adayları tanıtıldı.

AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları şu şekilde:

Bodrum : Mehmet TOSUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çip çağrısını başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çip çağrısını başlatıyoruz

Dalaman : Muhammet KARAKUŞ

Datça : Feyzullah GÜLADA (MHP)

Fethiye : Muhammet KÖKTEN (MHP)

Kavaklıdere : Mehmet DEMİR

Köyceğiz : Kamil CEYLAN

Marmaris : Serkan YAZICI

Menteşe : Şadi BALLI

Milas : Rüştü YİĞİTKAYA

Ortaca : Alim UZUNDEMİR (MHP)

Seydikemer : Bayram Önder AKDENİZLİ

Ula : Özay TÜRKLER

Yatağan : Mustafa TOKSÖZ