AK PARTİ’DE TEMAYÜL YAPILIYOR

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YAPILIYOR

​​​​​​​31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinde büyük bir kriter olan temayül yoklaması yapılıyor. Muğla’da Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklaması yoğun bir katılımla gerçekleşiyor.

A+A-

AK Parti, yerel seçime hazırlık için belirlediği takvim ve yol haritasına göre çalışmalarına devam ediyor.

Parti bu kapsamda, 9 Kasım'da başlayan ve tamamlanan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecinin ardından temayül yoklaması yapıyor.

Aday belirlemedeki önemli kriterlerden biri olarak görülen yoklama çalışmalarına yoğunlaşan parti, öncelikle sürecin sağlıklı yürütülmesi için temayül komisyonları oluşturdu.

81 ilde yapılan temayül yoklaması Muğla’da Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşiyor.

Sonuçlar dijital ortamda Ankara’ya gönderilecek.

Gazetemize konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, “Partimiz Genel Merkezince tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan temayül yoklamasını Muğla olarak da başlattık. Görevli arkadaşlarımız hem ilçe belediye başkanlıkları hem de büyükşehir adaylıkları için oy kullanıyorlar. Katılım oldukça yüksek bir temayül yoklaması oluyor. Katılımdan son derece memnunuz. Muğla için, ülkemiz için hayırlısı olsun. Sonuçlar direk elektronik ortamda Ankara’ya gidiyor. Temayül aday belirlemede bir kriterimiz ama tek kriterimiz de değil. Muğla için hayırlısı olsun” diye konuştu.

 

 

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.