AK PARTİLİ ADAYLARDAN SAĞLIK MÜJDESİ

AK PARTİLİ ADAYLARDAN SAĞLIK MÜJDESİ

Muğla’nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesinde düzenlenen AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve Halk Buluşması’nda konuşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Bunlar 10 yıldır sadece koltukta oturuyorlar. Halka tepeden bakan biri değilim. Bugün koltukta oturan büyükşehir belediye başkanı soruyorum size kaç kere mahallenize geldi. Hangi sorununuzu çözdü?” dedi.

A+A-

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve Halk Buluşması Bayır Mahallesinde gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Şadi Ballı, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, MHP Menteşe İlçe Başkanı Emre Kısa ve partililer katıldı.

snm-9297.jpg

BALLI’DAN BAYIR’A SAĞLIK MÜJDESİ

Halk Buluşmasında konuşan AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Şadi Ballı, “Olmayanları oldurmak için buradayız. Bayıra güveniyoruz. Bizler sizin evladınız olarak buradayız. Yollar, temizlik problemlerini çözemeyen bunlar, hala daha bunları çözeceğiz diyorlar. Yolu da biz yaparız, suyu da kanalizasyonu da biz yaparız. Menteşe Belediyesi olarak bizim yapacaklarımız sınırla ama büyükşehir ile birlikte olmayanalar olacak. Şehre nakil yapamaya geliyoruz. Ne yapsak çok şey yapmış olacağız.

Sizlere sağlık müjdesi veriyorum. 6 kapasiteli aile hekimliği binanızın onayı dün akşam itibariyle Muğla Sağlık Müdürlüğüne düştü. Daha biz gelmeden hizmet geliyor. Aydın hocam bir telefonla halletti sorununuzu” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KAÇ KERE MAHALLENİZE GELDİ, HANGİ SORUNUNUZU ÇÖZDÜ?”

Bayır’da altyapı eksikliklerini eleştiren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Bayıra girdiğimizde yollar felaket, her yer pislik içinde, altyapı yok. Bir yağmur yağdığı zaman sizin musluklarınızdan çamurlu sular akıyor. Sağlıklı bir suyunuz yok. Hem size çamurlu su içiriyorlar hem de size su faturası gelince cebinizi yakıyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar pahalı satılan su yoktur. Bu hizmetleri yerine getirmeyen MUSKİ genel müdürünü görevden alacağım. Belediyecilik bizim işimiz. Bunlar 10 yıldır sadece koltukta oturuyorlar. Halka tepeden bakan biri değilim. Bugün koltukta oturan büyükşehir belediye başkanı soruyorum size kaç kere mahallenize geldi. Hangi sorununuzu çözdü?” dedi.

snm-9381.jpg

“İMAR PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ”

Muğla’nın imar problemi olduğunu kaydeden Ayaydın, “Gittiğim her yerde imar problemi var. İmar problemi nedeniyle Muğla kaçak yapı cenneti haline gelmiş. Biz Muğlalılara tuzak kurmayacağız, onların imar problemini çözeceğiz. Onlar imar problemini çözemediği için vatandaş kaçak yapı teşvik ediliyor. Vatandaş kaçak yapı yaptığında ise tutanak tutuluyor hem para hem de Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunuyorlar. Bu vatandaşa kurulan tuzaktır. Halkımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz” şeklinde konuştu.

“2 GEMİ MARMARİS’E GELDİ BALÇIK TEMİZLİĞİNE BAŞLAYACAK”

Muğla’daki körfezlerin balçıktan temizlenmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyleyen Ayaydın, “Şadi kardeşimle kolları sıvayıp altyazı sorunlarınızı çözeceğiz.Artık musluklardan çamurlu su akmayacak. Muğla’ya ilk geldiğimde körfezleri inceledim. Deniz balçıkla dolu. Acilen körfez temizlenmeli 10 yıldır balçık dolmuş. Sayın Cumhurbaşkanımıza sorunu ilettim. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile 2 gemi Marmaris’e geldi balçık temizliğine başlayacak. Biz verdiğimizi sözü tutarız. 10 yılda yapamadıklarını 5 yılda yapacağım” dedi.

“MENTEŞE’DE SEDA SAYAN KONSER VERECEK”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Menteşe’de Seda Sayan’ın konser vereceğini dile getiren Ayaydın, “Hanım kardeşlerime müjde vermek istiyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar GünündeMenteşe’de Seda Sayan konser verecek. Müthiş bir konser izleyecekler. Diyorlar ya bunlar iktidara gelince her türlü sanat etkinliklerinin yok edecekler diye, hepsi yalan. AK Parti kimsenin hayat tarzına müdahale etmez” diye konuştu.

“HERKESE EŞİT MUAMELE YAPACAĞIZ”

Emeklilere yardım yapacaklarını söyleyen Ayaydın, “Emeklilere büyükşehir olarak çok büyük destek vereceğiz. Sosyal yardım görevi vardır belediyelerin. Hane halkı 15 bin lira altında ise 5 bin lirada biz vereceğiz. Emeklilerimiz başımızın tacıdır. Herkese eşit muamele yapacağız hizmeti ayağınıza getireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.