AK Partili Vekillerden yeni tahsis müjdesi

AK Partili Vekillerden yeni tahsis müjdesi

AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Muğla’ya yatırım kazandırmaya ve her türlü hizmeti getirmeye devam ettiklerini belirterek; “Söz verdiğimiz gibi ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kez de elleri öpülesi büyüklerimiz için huzurevi yapılması için arsa tahsisi yaptırdık” dedi.Milas ilçesinde ihtiyaç duyulan huzurevi için Bakanlık ile görüşmeleri sonucu, Milas İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan hazineye ait yaklaşık...

A+A-

AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Muğla’ya yatırım kazandırmaya ve her türlü hizmeti getirmeye devam ettiklerini belirterek; “Söz verdiğimiz gibi ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kez de elleri öpülesi büyüklerimiz için huzurevi yapılması için arsa tahsisi yaptırdık” dedi.

Milas ilçesinde ihtiyaç duyulan huzurevi için Bakanlık ile görüşmeleri sonucu, Milas İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan hazineye ait yaklaşık 15 dönümlük arsayı tahsis ettirdiklerini açıklayan Milletvekilleri Demir ve Gökcan,  şu bilgileri paylaştı:

“100 kişi kapasiteli Milas Huzurevi Projesini yatırım programına aldırdık. İmar ve proje çalışmalarını müteakip, ihale sürecine geçilecek ve inşaatına başlanacaktır. Şimdiden sevgili hemşerilerimize hayırlı olsun diyoruz. Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için başta Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam ilkesi ile yatırım ve hizmetlerimiz kesintisiz sürecektir”  

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.