Akyaka en sessiz günlerini yaşıyor

Akyaka en sessiz günlerini yaşıyor

Sinan Boyacı"Sakin Kent" olarak bilinen Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle en sessiz günlerini yaşıyor.Sahilin ve yolların boş kaldığını söyleyen Akyaka esnafı, Gökova Körfezi'nde gün batımını izlemek isteyen turistlerin uğrak yeri Akyaka'nın, en sakin ve sessiz günlerini yaşadığını söylediler. Salgının sona ermesi ve tedbirlerin kaldırılmasıyla Akyaka'nın eski hareketli günlerine...

A+A-

Sinan Boyacı

"Sakin Kent" olarak bilinen Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle en sessiz günlerini yaşıyor.

Sahilin ve yolların boş kaldığını söyleyen Akyaka esnafı, Gökova Körfezi'nde gün batımını izlemek isteyen turistlerin uğrak yeri Akyaka'nın, en sakin ve sessiz günlerini yaşadığını söylediler. Salgının sona ermesi ve tedbirlerin kaldırılmasıyla Akyaka'nın eski hareketli günlerine kavuşacağını belirten esnaf, "Önceki yıllarda Türkiye'nin her bölgesinden gelen çok sayıda ziyaretçinin doğayla baş başa tatilini geçirdiği eski günlerine dönecektir. Bizlerde bu durumun bir an önce bitmesini eski yaşantımıza dönmeyi bekliyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.