Alabora olan teknede kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı

Alabora olan teknede kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Kocabaş’ın Kızılbük sahilinde cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.OLAYMuğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan Burak Ballı, Erkan Korkut, Tuna Kocabaş, Kenan Kargın ve Yankı Kocabaş...

A+A-

Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Kocabaş’ın Kızılbük sahilinde cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

OLAY

Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan Burak Ballı, Erkan Korkut, Tuna Kocabaş, Kenan Kargın ve Yankı Kocabaş isimli 5 arkadaşın bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne’de bulunan 5 kişide 4’ü kurtulurken Yankı Kocabaş, denizde kaybolmuş ve arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

Bu haber toplam 220 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.