Altaş Ticaret, 16 yıldır hizmet veriyor

Altaş Ticaret, 16 yıldır hizmet veriyor

Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Altaş Ticaret işletme sahibi 42 yaşındaki Feridun Altaş, 16 yıldır polyester ve boya üzerine hizmet veriyor. Geçen seneye göre satışların iyi olduğun u söyleyen Altaş, pandemiden etkilenmediklerini vurguladı.Ürünlerinin yerli malı olduğuna vurgu yapan Altaş, ilerleyen süreçte ticari şirket kurmak istediklerini ifade ederek, “16 seneye yakın bu sektörde boya...

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Altaş Ticaret işletme sahibi 42 yaşındaki Feridun Altaş, 16 yıldır polyester ve boya üzerine hizmet veriyor. Geçen seneye göre satışların iyi olduğun u söyleyen Altaş, pandemiden etkilenmediklerini vurguladı.

Ürünlerinin yerli malı olduğuna vurgu yapan Altaş, ilerleyen süreçte ticari şirket kurmak istediklerini ifade ederek, “16 seneye yakın bu sektörde boya üzerine çalıştım. 2007’den beri kendi işimde devam ediyorum. Ürünlerimizin hepsi yerli ürün. Alım satım yapıyoruz. 2019’a göre şuanki satışlarımız oldukça iyi. Kısıtlamalarda vatandaşlarımız evlerde olduğu için daha çok eve yönelik işler yapılıyor. İlerleyen süreçte bir hayalimiz var. Ticari şirketler grubu kurmak” dedi.

Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.