“AMAÇLARI YIPRATMAK”

“AMAÇLARI YIPRATMAK”

NEVAL ARSLANMilas Doğuş Gazetesi çalışanı Mustafa Tunç’un, “Milas AK Parti yönetimi il başkanlığı seçiminde hangi adaya çalıştı?” başlıklı haberde, Elvan Göçer’in son yapılan il başkanlığı seçimlerinde Milas ilçe yönetimi tarafından açıkça desteklendiği, birileri tarafından aday gösterildiği ve Göçer’in zayıf halka olduğuna yönelik iddialarda bulundu.ISMARLAMA HABER25’inci – 26’ıncı dönem AK Parti Muğla Milletvekili...

A+A-

NEVAL ARSLAN

Milas Doğuş Gazetesi çalışanı Mustafa Tunç’un, “Milas AK Parti yönetimi il başkanlığı seçiminde hangi adaya çalıştı?” başlıklı haberde, Elvan Göçer’in son yapılan il başkanlığı seçimlerinde Milas ilçe yönetimi tarafından açıkça desteklendiği, birileri tarafından aday gösterildiği ve Göçer’in zayıf halka olduğuna yönelik iddialarda bulundu.

ISMARLAMA HABER

25’inci – 26’ıncı dönem AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, 5 Ekim 2021 tarihli yapılan habere ilişkin, “Haftalık yayın yapan Milas Doğuş Gazetesi’nde Mustafa Tunç imzalı haber den de anlaşılıyor ki siyaset yapan arkadaşlardan bazıları onurlu duruşumuzdan rahatsız olmuş. Ben AK Parti’de Muğla 25 ve 26. Dönem partimin 3. Sıra Milletvekili Adaylığını yaptım. Son olarak 1 Şubat 2021 tarihinde yapılan 7. Olağan AK Parti İl Başkanlığı Kongresi’nde de il başkan adayıydım. Daha önce 2015 yılında İhsan Küreci’nin karşısında Eski İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci’nin de il başkan adayı olduğu gibi demokratik haklarımı kullanarak il başkan adayı oldum. Yapılan bu haber şahsımı, Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetimini yıpratmak amaçlı, reklam kokan, ısmarlama haberden başka bir şey değildir.” dedi.

SAHADA AKTİF OLMALI

Şahsını hedef alınan haberin aktif siyaset yapan, geleceğe yönelik milletvekili adaylığını düşünen arkadaşların kendilerine pay çıkarma çabaları olarak değerlendirdiğini dile getiren Göçer, “Milas ilçe teşkilatı, İlçe Başkanı Emin Çelik önderliğinde diğer ilçe teşkilatlarımız gibi sahada olan, en aktif çalışan teşkilattır.  Meyve veren ağaç her zaman taşlanır.  Diğer aktif siyaset yapan değerli arkadaşların taş atmayı bırakıp AK Parti Milas ilçe başkanını ve ilçe teşkilatını örnek almalarını ve ilçe teşkilatından fazla gayret gösterip sahada çalışmalarını tavsiye ederim.” şeklinde konuştu.

Yanı sıra Göçer, “Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan vekillerimiz, vatandaşlarımızın ve Muğlalı hemşerilerimizin sorunları ile yakından ilgilenen, sahada olan ve Muğla için ellerinden gelen gayreti gösteren vekillerimizdir.” dedi.

“O ÇAY BANA HELAL”

Aktif siyaset yaptığı dönemde kazanç elde etmek adına asla partiyi kullanmadığını belirten Göçer, “Günümüzde bazı siyaset yaptığını zanneden arkadaşlar gibi partimi kullanıp kazanç elde etmedim, etmek için çaba harcamadım. Partimin bir bardak çayını dahi içtiysem bedelini maddi manevi olarak defalarca ödedim. O bir bardak çayın da bana helal olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

“ŞAHSIMIN ÜZERİNDEN PRİM YAPMA ÇABASI”

Göçer şöyle devam etti:

“Birileri gibi Milas’ta maden ocakları ile ilişkim olmadı, ruhsat çıkarmada yardımcı olmadım. Kendi yaptıkları usulsüzlükleri ört bas etmek için polemiğe çekip şahsımın üzerinden prim yapma çabası içerinde olduklarını gözlemliyorum.”

“PARTİ, ÖZEL KALEMDEN YÜRÜTÜLÜYOR”

Muğla’da iktidar partisi il başkanlığının özel kalem tarafından yürütüldüğünü kaydeden Göçer, “İl başkanı adayı olduğum dönemde gerek basın, gerekse canlı yayında yaptığım açıklamalarda defalarca bu konuya değindim. Ne yazık ki hala parti özel kalemden yürütülmeye devam ediyor. Aktif saha çalışmalarından uzakta oldukları bu durum beni ziyadesi ile üzüyor. İl başkan adayı olduğum gün bu durum hakkında öz eleştiride bulundum,  ne yazık ki o günden bu güne değişen hiçbir şeyin olmadığına şahitlik ediyoruz.” dedi.

“NEDEN 8 AY SONRA?”

Şu an partinin sıradan bir üyesi ve gönüllü bir neferi olduğunu dile getiren Göçer, “Ben ne ilçe yönetim kurulu ne de il yönetim kurulu üyesi değilim. Sorunu olan vatandaşlarımız,  çözümü için şahsıma ulaşıyorlar. İl başkanının ulaşılamaz olduğundan şikâyet ediyorlar.  Siyaset, il yönetim toplantılarında şahısları beğenmeyin talimatları verilerek yapılmaz. Sosyal medya kanallarından engellenerek, vatandaşın önü kesilemez. Bu sebepler nedeniyle zaten geçtiğimiz kongrede il başkan adayı olduğumu ifade etmiştim. Kısa ve öz ben de soruyorum, ‘İl Başkanlığı kongresinin üzerinden 8 ay geçti. Bu konu, bu güne kadar gündeme neden gelmedi? Şuan gündeme getirilmesinin nedenini ben de merak ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Hiçbir zümrenin adamı olmadım, gönüllülük esasıyla dava insanı olmaya devam edeceğim.” diyen Elvan Göçer, “Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın mikro milliyetçiliğe karşı olduğunu her fırsatta dile getirdiğini biliyor, sonuna kadar bu fikri destekliyorum. Aktif olarak siyaset yaptığım dönemde gayret gösterdiğim gibi bundan sonra da bu fikri ideal olarak taşımaya devam edeceğim.” dedi.

Bu haber toplam 878 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.