AMATÖR SPOR HAFTASI MENTEŞE’DE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

AMATÖR SPOR HAFTASI MENTEŞE’DE ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası Menteşe Belediyesi tarafından 9 – 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen sportif faaliyetlerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında bisiklet turu, kort tenisi, masa tenisi, kadın futbolu, hamak yogası, voleybol ve karate turnuvaları düzenlendi.

A+A-

 “Menteşe’de sporu sevdirmek, sporu bir yaşam biçimi haline getirmek adına önemli çalışmalarda bulunuyoruz” diyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şunları söyledi:

“Amatör Spor Haftasını da Menteşe Belediyesi olarak ilçemizde düzenlediğimiz farklı etkinliklerle kutladık. Amacımız sporun birleştirici gücü ile Menteşemizde 7’den 70’e herkesin spor yapmasını sağlamak. Özellikle gençlerimizin ve çocukların spor yaparak sağlıklı bireyler olarak yetişmesi çok önemli. Bağlı oldukları kulüplerde başarılı birer sporcu olarak yetişmeleri kentte spor kültürünün gelişmesine de çok önemli katkı sağlamaktadır. Bu nokta da tüm yurtta olduğu gibi Menteşemizde de her yıl kutladığımız Amatör spor haftası etkinliklerine katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Menteşe Belediyesi olarak spora olan katkılarımız artarak devam edecektir.”

 

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.