Antrenör Serkan Şen İspanya Yolcusu

Antrenör Serkan Şen İspanya Yolcusu

Avrupa Hokey Federasyonu tarafından Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kadın Süper Lig takımı Ege Yıldızları Spor Kulübü Baş Antrenörü Serkan Şen Coach For Europe Hokey Eğitimine davet edildi. Türkiye Hokey Federasyonundan gelen yazı da , “Avrupa Hokey Federasyonu'nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan C4E Avrupa Antrenörlük Eğitimi 21-27 Mart 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde yapılacaktır. Adı geçen organizasyona...

A+A-

Avrupa Hokey Federasyonu tarafından Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kadın Süper Lig takımı Ege Yıldızları Spor Kulübü Baş Antrenörü Serkan Şen Coach For Europe Hokey Eğitimine davet edildi. 
Türkiye Hokey Federasyonundan gelen yazı da , “Avrupa Hokey Federasyonu'nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan C4E Avrupa Antrenörlük Eğitimi 21-27 Mart 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde yapılacaktır. Adı geçen organizasyona aşağıdaki tabloda ismi, görev yeri ve unvanı belirtilen iliniz Hokey Antrenörü Serkan Şen’in görevlendirilmesi Federasyonumuzca uygun görülmüştür”İfadelerine yer verildi.

21-27 Mart tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentindeki Uluslararası Antrenör Eğitim Programına daveti ile ilgili konuşan Serkan Şen, “bu tarz uluslararası faaliyetlerde ülkemizi temsil etmek kolay bir iş değil yılların emeği sonucunda bu tarz etkinliklere davet ediliyorsunuz. Muğla Hokeyine , Türk Hokeyine çok emek verdik Ekim ayında Amsterdam’da ki eğitim çok verimli geçmişti umarım Barselona’da ki eğitimde bu şekilde olacaktır orada öğrendiğim bilgi ve birikimleri Türkiye’de ki antrenör ve sporculara aktaracağım” diye konuştu.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.