ARAÇ HIRSIZINI JANDARMA YAKALADI

ARAÇ HIRSIZINI JANDARMA YAKALADI

Muğla’nın Fethiye ilçesinde araç hırsızlığı yapan A.E.Ş. isimli şahıs, jandarma ekiplerinin inceleme ve araştırma sonucu aynı gün içinde araçla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı araç ise sahibine teslim edildi.

A+A-

Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde ikamet eden Y.K. isimli şahıs Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat ederek “48 AJZ 416 plakalı Renault Kongo marka aracının çalındığını” beyan etmesi üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından inceleme ve araştırma başlatıldı.

Olayla ilgili bahse konu aracın PTS kayıtları incelenmesi sonucu, aracı çalan şahsın daha önce Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında çok sayıda araç hırsızlığına karışan A.E.Ş. (4 adet oto hırsızlığından suç kaydı bulunan) isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Şüpheli A.EŞ. isimli şahıs icra edilen operasyon sonucu, aynı gün çaldığı araç ile birlikte ikametinden yakalanarak gözaltına alındı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen faaliyet ile ilgili olarak adli işlemlere başlatıldı,  çalıntı araç ise sahibine teslim edildi.

 

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.