Aranan 55 şahıs yakalandı

Aranan 55 şahıs yakalandı

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin ilçede huzur ve güvenin en üst seviyelere taşınması için sürdürdükleri çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bir taraftan Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde coronavirüs (covid -19) salgın hastalığı ile etkin mücadele konusunda alınan tedbirlerin denetlenmesinde yoğun mesai harcayan polisler diğer taraftan da aranması olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara da ağırlık veriyor.Bu...

A+A-

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin ilçede huzur ve güvenin en üst seviyelere taşınması için sürdürdükleri çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bir taraftan Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde coronavirüs (covid -19) salgın hastalığı ile etkin mücadele konusunda alınan tedbirlerin denetlenmesinde yoğun mesai harcayan polisler diğer taraftan da aranması olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara da ağırlık veriyor.

Bu kapsamda Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Sürdürülen çalışmalar kapsamında son 3 ay içerisinde ifadeye yönelik aranan şahıslarla birlikte toplam 55 şahsın yakalanarak adli makamlara sevk edildikleri öğrenilirken, yakalanan şahısların içerisinde 3 şahsın da 10 yıl üzerinde hapis cezası bulunuyor. Yetkililer Yatağan İlçesinin ülkemizin en güvenli ilçeler arasındaki yerinin en üst sıralara çekilmesi için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirttiler. Polisler suç ve suçlulara karşı olan kararlı ve özverili çalışmaları ise Yatağan Halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.