Arasta’da köfteci dükkânı yandı

Arasta’da köfteci dükkânı yandı

Sinan BoyacıMuğla'nın Menteşe İlçesi tarihi Arasta bölgesinde bulunan bir köftecide sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangında basınç nedeniyle işyerinin camları patladı.Çevredeki işletme sahiplerinin müdahale etmeye çalıştığı yangın bölgesine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği yangın köfteci dükkanında büyük hasara...

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla'nın Menteşe İlçesi tarihi Arasta bölgesinde bulunan bir köftecide sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangında basınç nedeniyle işyerinin camları patladı.

Çevredeki işletme sahiplerinin müdahale etmeye çalıştığı yangın bölgesine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği yangın köfteci dükkanında büyük hasara yol açarken, diğer dükkanlara sıçramadan söndürüldü.

Daha sonra Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hasar gören esnafı ziyarette bulundu. Yangın yerinde inceleme yapan Başkan Gümüş, “Tarihi Arasta bölgemizde sabah saatlerinde meydana gelen yangında hasar gören esnafımızı ziyaret ederek, olay yerinde incelemelerde bulunduk. Yaşanan olayda can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Pandemi süreci nedeniyle zor günler geçiren ve dükkânı büyük zarar gören esnafımızın yanındayız. Mağdur esnafımızın yaralarını sarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.