Aşçılardan meslektaşlarına anlamlı yardım

Aşçılardan meslektaşlarına anlamlı yardım

Sinem KarakayaMuğla Gastronomi Aşçılar Derneği, üyeleri ülke genelinde yaşanan coronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan gastronomi ve turizm çalışkanlarına destek olmak için harekete geçti. Firmalardan aldıkları destekler ile yardım kolileri hazırlayan dernek üyeleri, işsiz kalan meslektaşlarına destek olmak isteyenlerin katkılarını beklediklerini belirtti.Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Başkanı Taner Kökten, "Dünya paylaştıkça güzel....

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği, üyeleri ülke genelinde yaşanan coronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan gastronomi ve turizm çalışkanlarına destek olmak için harekete geçti. Firmalardan aldıkları destekler ile yardım kolileri hazırlayan dernek üyeleri, işsiz kalan meslektaşlarına destek olmak isteyenlerin katkılarını beklediklerini belirtti.

Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Başkanı Taner Kökten, "Dünya paylaştıkça güzel. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ve alınan tedbirler nedeniyle işsiz kalan gastronomi ve turizm çalışanlarına destek ve beraberlik içinde olmak istiyoruz. Meslektaşlarımızın ve ailelerinin hayatına küçükte olsa katkı sağlamak adına, firmalarında desteğiyle gıda kolileri oluşturup dağıtımı yapmak için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.