AŞI YAPTIRACAKLAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF

AŞI YAPTIRACAKLAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF

Neval Çolak ArslanCoronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra aşılama sürecinin de oldukça önem arz ettiğini belirten Dr. Gençer, bilgi notunda şu ifadelere yer verdi:“COVİD-19 MRNA (BİONTECH) AŞI RANDEVULARI ALINABİLMEKTE”“Pandemi...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Coronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra aşılama sürecinin de oldukça önem arz ettiğini belirten Dr. Gençer, bilgi notunda şu ifadelere yer verdi:

“COVİD-19 MRNA (BİONTECH) AŞI RANDEVULARI ALINABİLMEKTE”

“Pandemi ile mücadelede büyük bir öneme sahip olan aşılama çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi için 19/04/2021 tarih ve 2021/17 Nolu İl Hıfzıssıhha Kurulunda, Covid-19 aşısı tanımlanan vatandaşlarımızın aşılarını, ilimizde haftanın 7 günü saat 24:00 kadar hizmet veren kamu/özel tüm hastanelerimizde yaptırabilmeleri amacı ile aşı randevularını istenildiği takdirde beyan etmeleri ve sadece ikametleri ile aşılama hizmeti alacakları sağlık kuruluşu güzergahında ulaşımlarını sağlamaları kaydıyla, belirtilen sokağa çıkma yasağından muaf olmaları kararı alınmıştır. Bu kapsamda İlimizde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmaris, Fethiye, Ortaca, Milas ve Bodrum Devlet Hastanelerinden Covid-19 mRNA (Biontech) aşı randevuları alınabilmektedir. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı randevularını oluşturarak en kısa sürede Covid-19 aşılarını olmaya davet ediyoruz.”

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.