Aşılama kampanyasına destek

Aşılama kampanyasına destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, COVID-19 aşılama kampanyası için hazırlanan kamu spotunu, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” mesajıyla paylaştı. Kampanyaya destek olan Muğla İl Sağlık Müdürlüğü "kolları sıvıyoruz Muğla" sloganıyla Muğlalıları aşı olmaya davet etti."HAYDİ MUĞLA AŞIYA"Muğla İl Sağlık Müdürlüğü şu ifadelerle kampanyaya destek verdi:"Tedbirler ve aşı ile Covid-19'u...

A+A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, COVID-19 aşılama kampanyası için hazırlanan kamu spotunu, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz” mesajıyla paylaştı. Kampanyaya destek olan Muğla İl Sağlık Müdürlüğü "kolları sıvıyoruz Muğla" sloganıyla Muğlalıları aşı olmaya davet etti.

"HAYDİ MUĞLA AŞIYA"

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü şu ifadelerle kampanyaya destek verdi:

"Tedbirler ve aşı ile Covid-19'u aşıyoruz. Yapılan araştırmalar, Sağlık Bakanlığınca uygulanan Covid-19 aşılarının, hastalığı ağır geçirme riskini, hastaneye yatış ve ölüm oranlarını azalttığını göstermiştir. Hep birlikte başaracağız. Haydi Muğla aşıya. Kolları sıvıyoruz Muğla"

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.