ATA Sanayi Sitesine içme suyu hattı

ATA Sanayi Sitesine içme suyu hattı

İl genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu hattı olmayan bölgelere yeni şebeke hatları yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ortaca İlçesinde çalışma gerçekleştiren ekipler bölgeye yeni içme suyu hattı yaptı.HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN SANAYİ SİTESİNE YENİ İÇME SUYU HATLARI YAPILDIMUSKİ Genel...

A+A-

İl genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu hattı olmayan bölgelere yeni şebeke hatları yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ortaca İlçesinde çalışma gerçekleştiren ekipler bölgeye yeni içme suyu hattı yaptı.
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN SANAYİ SİTESİNE YENİ İÇME SUYU HATLARI YAPILDI
MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bölgenin en büyük sanayi sitelerinden biri olan ve her geçen gün büyümeye devam eden ATA sanayi sitesinde işletme sayısının artması ve özellikle Üniversite bölgesine doğru genişlemesi nedeniyle içme suyu hattı bulunmayan bölgelerde şebeke çalışması başlatıldı.
6 kişilik bir ekip ve 2 iş makinasıyla yapılan çalışmalar yaklaşık 15 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 2 ayrı sokakta yapılan içme suyu
şebekesine abonelik için vatandaşların başvuruları sürerken başvuru sahiplerinin işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

Bu haber toplam 245 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.