Aydın Ayaydın: “ASLA TAŞIN ALTINA ELLERİNİ SOKMAZLAR”

Aydın Ayaydın: “ASLA TAŞIN ALTINA ELLERİNİ SOKMAZLAR”

Seçim çalışmaları kapsamında Köyceğiz’de ziyaretlerini sürdüren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, “Portakalımız, limonumuz gümrükten dönmeyecek. Geçen yıl 4-5 lira eden bir ürünün bu yıl enflasyona rağmen 2 liraya düşmesi nereden bakarsanız bakın bir planlama hatasıdır. Büyükşehir’e aday olanlar, proje üretmeyip, emekli maaşlarını, geçim derdini gündeme getirip yerelde oy istemesini bilirler ama asla taşın altına ellerini sokmazlar” dedi.

A+A-

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın seçim çalışmaları kapsamında Köyceğiz ve Ortaca’da ziyaretlerini sürdürdü.

Köyleri karış karış gezmeye devam ettiklerini söyleyen Ayaydın, “Demir tavında dövülür diyerek ilçeleri, köyleri karış karış gezmeye devam ediyorum. Sorunları bizzat yerinde görmek bir yöneticinin olmazsa olmazı. Bugüne kadar Muğla’nın sorunları dertleri çığ gibi büyüdüyse temel sebebi koltuğundan kalkmayı pek sevmeyen yöneticilerdir. Ben öyle olmayacağım” dedi.

“ASLA TAŞIN ALTINA ELLERİNİ SOKMAZLAR”

Köyceğiz Ziraat Odası’nı ziyaret eden Ayaydın, “Portakalımız, limonumuz gümrükten dönmeyecek. Geçen yıl 4-5 lira eden bir ürünün bu yıl enflasyona rağmen 2 liraya düşmesi nereden bakarsanız bakın bir planlama hatasıdır. Büyükşehir’e aday olanlar, proje üretmeyip, emekli maaşlarını, geçim derdini gündeme getirip yerelde oy istemesini bilirler ama asla taşın altına ellerini sokmazlar.

“BU YÖRENİN PORTAKALI DA LİMONU DA GERÇEK DEĞERİNİ BULACAK”

Madem halkın geçim derdi ile bu kadar ilgilisiniz neden yörenin ürününün değerini artırmak, hemşehrimin cebine girecek parayı çoğaltmak için üstünüze düşeni yapmazsınız. Sadece atıp tutması, şikayet etmesi kolay oluyor değil mi?

Bu yörenin portakalı da limonu da gerçek değerini bulacak. Kuracağımız şirketle iyi tarım bilincini tüm yöreye yerleştireceğiz. İlaçlama konusunda üreticimizi bilinçlendireceğiz. Soğuk hava deposu kuracağız, işleme tesisi de kurup, yörenin limonundan portakalından katma değerli ürünler ortaya çıkarıp, ekosistemi büyüteceğiz.

Böylece hem markalaşacağız hem de üreticimin çaresizliğinden faydalananlara geçit vermeyeceğiz.

İyi tarımla ürünümüz hem yurt dışında hem de yurt içinde aranan ürün haline gelecek. Bunu yapmak inanın zor değil” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.