Aydın Ayaydın: “Her Türlü Hizmeti Muğla’ya Getireceğiz

Aydın Ayaydın: “Her Türlü Hizmeti Muğla’ya Getireceğiz

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, İl Başkanlığı’nda partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tüm Muğla halkına eşit hizmet sunacağını ve 3 gündür halk arasında gezdiğini söyleyen Ayaydın, “Bize yaklaşım iyi, halk heyecan içinde 31 Mart’ı bekliyor” dedi.

A+A-

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aydın Ayaydın, partisinin İl Başkanlığı binasında adaylığına ilişkin açıklamalar da bulundu.

Muğla’ya gelir gelmez Pençe Kilit harekat bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran’ın ailesini ziyaret ettiklerini söyleyen Ayaydın, “Uçaktan iner inmez hiç hesapta olmayan Dalaman ilçesinde bir Üsteğmenimin yaralandığını öğrendik. Yaralımızın ailesini İl Başkanımız ve MHP İl Başkanımızla beraber ziyarette bulunduk. Yaralı askerimizin durumunu Cumhurbaşkanımızdan öğrenerek aileyle görüştürdük.” Dedi.

“HİÇBİR ZAMAN ŞU MAHALLE, ŞU SOKAK BANA OY VERMEDİ DEMEYECEĞİM”

Bundan sonraki yaşamımı Muğla halkının refahını düzeltmek için sürdüreceğini kaydeden Ayaydın, “Hiçbir zaman şu mahalle, şu sokak bana oy vermedi demeyeceğim. Muğla’daki tüm vatandaşlarıma eşit bir şekilde hizmet sunmaya hazırım. Önemli olan Muğla büyükşehir belediyesini sizlerle birlikte kol kola girerek kazanmak.” Diye konuştu.

“20 YILDA YAPILMAYANI BEN 5 YILA SIĞDIRMAYA GAYRET EDECEĞİM”

Sürekli halkın içerisinde olacağını diye getiren Ayaydın, “20 yılda yapılmayanı ben 5 yıla sığdırmaya gayret edeceğim. 3 gündür Muğla’dayım. Halkın arasında geziyorum. Bize yaklaşım iyi, halk heyecan içinde 31 Mart’ı bekliyor. Burada teşkilat arkadaşlarıma büyük görev düşüyor. Basın mensupları istediği zaman bana ulaşabilir. Ben sürekli halkın içinde olacağım.” İfadelerini kullandı.

“HER TÜRLÜ HİZMETİ MUĞLA’YA GETİRECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Aydın Ayaydın, her türlü hizmeti Muğla’ya getireceklerini belirterek, şunları söyledi:

“ Gizli saklı bir şeyimiz yok. Muğla halkı için çalışıyoruz. Her türlü hizmeti Muğla’ya getireceğiz. Muğla’da susuzluk sorunu var, alt yapı sorunu var, çöp sorunu var. Her ne kadar turizm öncelikli olsa da döviz sağlayan bir başka sektör de tarımdır. Ama Muğla hak ettiği noktada değildir. Muğla’nın hak ettiği gelmesi için sorunları tespit ettim ve projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğiz.”

MHP İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı ziyaretinin Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakının paydaşı MHP Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ayaydın, gün boyunca Muğlalılarla bir araya gelecek.

 

Bu haber toplam 255 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.