Babasını kalbinden bıçakladı

Babasını kalbinden bıçakladı

Buse Nil TokurOlay, gece saatlerinde İçmeler Mahallesi’nde meydana geldi. Bilgilere göre, 17 yaşında ki gencin 112 ihbar hattını arayarak babasının başka biri tarafından bıçaklandığını ve bıçaklayan kişinin kaçtığını ifade etti. Yapılan ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekiplere bölgeye sevk edildi. Olay yerinde yerde kanlar içinde yatan baba Mehmet U.’ya sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı....

A+A-

Buse Nil Tokur

Olay, gece saatlerinde İçmeler Mahallesi’nde meydana geldi. Bilgilere göre, 17 yaşında ki gencin 112 ihbar hattını arayarak babasının başka biri tarafından bıçaklandığını ve bıçaklayan kişinin kaçtığını ifade etti. Yapılan ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekiplere bölgeye sevk edildi. Olay yerinde yerde kanlar içinde yatan baba Mehmet U.’ya sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Baba Mehmet U’nun iki oğlu F.U (17) ve H.U (13) savcılık talimatı ile gözaltına alındı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri F.U’nun ifadesi doğrultusunda cinayet alanın da yapılan incelemede olayın gerçekleşme saatlerinde binaya gelen ve sokaktan geçen birini bulamadı. F.U’nun verdiği ifadede babasını bıçakladığını ve bıçağı da toprağa gömdüğünü itiraf etti.

Soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.