Bahattin Gümüş: “Partimle etle tırnak gibiyim, tek beklentim partimin başarısı”

Bahattin Gümüş: “Partimle etle tırnak gibiyim, tek beklentim partimin başarısı”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş gazetemize yaptığı açıklamada, “Son süreçlerde tekrar aday olduk ama son anda aday yapılmamamız tabi ki de bizleri de üzdü. Ama ben partimle etle tırman gibiyim. Partimden kopmam mümkün değil” dedi.

A+A-

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde; Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün aday gösterilmemesi yerine Gonca Köksal’ın aday gösterilmesinin ardından Bahattin Gümüş’ün bağımsız aday olacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş gazetemize yaptığı açıklamada, partisinden kopmasının mümkün olmadığını söyledi.

“PARTİMLE ETLE TIRNAK GİBİYİM”

Bahattin Gümüş gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ben bu partiye 1999 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra ilk geldiğimde Erol Kutluay ile birlikte gidip üye oldum. 25 yıldır partinin içindeyim. Partimle beraber büyüdüm, bende büyüdüm Muğla’da partimizde büyüdü. Bugün bu noktaya geldi. Her kademesinde görev aldım. Üye oldum, delege, ilçe yöneticisi, ilçe sekreteri, atanmış ilçe başkanı, seçilmiş ilçe başkanı oldum 10 yıl öncede ön seçimle girerek Menteşe’nin kurucu belediye başkanı oldum.

“BANA VERİLEN HER GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIM”

Son süreçlerde tekrar aday olduk ama son anda aday yapılmamamız tabi ki de bizleri de üzdü. Ama ben partimle etle tırnak gibiyim. Partimden kopmam mümkün değil. Özelliklede çok iddialı bir şekilde söylüyorum; Muğla Menteşe’de parti olarak ilk akla gelen Erol Kutluay’sa ikinci aday ben olduğumu düşünüyorum. Partim için bundan sonrada Menteşe’de Büyükşehir’de bana verilen her görevi yapmaya hazırım.

Tek beklentim partimin başarısıdır, belediye sayısını bir tane fazla çıkarabilmek.”

 

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.