Bahçeyaka muhtarı Kaptan: “İki kurum arasında kaldık”

Bahçeyaka muhtarı Kaptan: “İki kurum arasında kaldık”

***Öte yandan yolun giderilmesi için gerekli kurumlara durumu anlattığını söyleyen muhtar Kamil Kaptan, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi arasında sıkışıp kaldıklarını söyleyerek, “Karayolları, Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağını söylüyor, Büyükşehir Belediyesi de Karayolları ilgilenecek diyor. İki kurum arasında sıkıştık kaldık” dedi.Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bahçeyaka Mahallesi’nin giriş yolunda ışık ve...

A+A-

***Öte yandan yolun giderilmesi için gerekli kurumlara durumu anlattığını söyleyen muhtar Kamil Kaptan, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi arasında sıkışıp kaldıklarını söyleyerek, “Karayolları, Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağını söylüyor, Büyükşehir Belediyesi de Karayolları ilgilenecek diyor. İki kurum arasında sıkıştık kaldık” dedi.

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bahçeyaka Mahallesi’nin giriş yolunda ışık ve otobüs durağı olmamasından dolayı sürekli kazalar meydana geliyor. Kavşakta birçok ölümün gerçekleştiğini ve sürekli olarak kazaların meydana geldiğini söyleyen mahalle muhtarı Kamil Kaptan, “Bu yolun genişletilmesini ve otobüs durağı yapılmasını istiyoruz. İnsan sağlığından daha önemli bir şey olamaz” dedi.

Bahçeyaka muhtarı Kaptan: “İki kurum arasında kaldık”

“İNSAN SAĞLIĞINDAN DAHA ÖNEMLİ BİR ŞEY OLAMAZ”

Muğla Postası’na mahallesinin sorunlarını anlatarak iki kurum arasında sıkışıp kaldıklarını dile getiren Muhtar Kamil Kaptan, “D550 numaralı, mahallemizin girişindeki kavşak tehlikeli bir kavşak. Çok kazalar oldu. Ölümlü, maddi hasarlı binlerce kaza oldu. Buranın genişletilmesini, cep yapılmasını ve durak yapılmasını talep ediyoruz. Karayolları, Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağını söylüyor, Büyükşehir Belediyesi de Karayolları ilgilenecek diyor. İki kurum arasında sıkıştık kaldık. Yer olmadığı için istimlak yapılması gerekiyor ama yapmıyorlar. İnsan sağlığından daha önemli bir şey olamaz” dedi.

Bu haber toplam 367 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.