BAHREYN’DE HAVACILIK GÜVENLiĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

BAHREYN’DE HAVACILIK GÜVENLiĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

YDA&YSS Özel güvenlik ile Bahrain Gulf Avition arasında uzun süredir devam eden görüşmeler neticesinde Havacılık güvenliği, eğitim ve seminer anlaşması imzalandığı bildirildi.Bahrain Gulf Avition ile yapılan protokolün  imza törenin de konuşan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü ve YSS Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ayaz, konuşmasında “Bu imza ile şirketlerimiz bilgi ve tecrübelerini aktaracaklar.  Hem de iki dost ülkenin şirketlerinin...

A+A-

YDA&YSS Özel güvenlik ile Bahrain Gulf Avition arasında uzun süredir devam eden görüşmeler neticesinde Havacılık güvenliği, eğitim ve seminer anlaşması imzalandığı bildirildi.

Bahrain Gulf Avition ile yapılan protokolün  imza törenin de konuşan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü ve YSS Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ayaz, konuşmasında “Bu imza ile şirketlerimiz bilgi ve tecrübelerini aktaracaklar.  Hem de iki dost ülkenin şirketlerinin birbiri ile etkileşimi dostlukları  perçinleyecek. Türkiye’de ve dünyada hızla ilerleyen havacılık sektörü devamında güvenliğin de ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Özellikle ülkeler arası tecrübenin ve profesyonelliği bu tür anlaşmalara zemin hazırlamaktadır” dedi.

Genel Müdür Ayaz, Bahreyn’in havacılık anlamın da kendini çok iyi yetiştirmiş ve eğitim alanın da bölgeye hakim bir konumda olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

“Özellikle Asya ve Arap yarım adasında ki etkinliği göz ardı edilemez. İCAO sertifikasyonuna sahip olan Gulf Avition Academy nin etkin ve yetkin eğitmenleri, bölge de oldukça isim yapmıştır. GAA nın Gulf Aırlınes in bir kuruluşu olması bölgemiz deki etkisi bizi bu anlaşmaya itmiştir.

Ayrıca YDA Dalaman Havalimanı Türkiye’nin önemli limanlarından biridir. Avrupa’nın bir çok ülkesine çalışmamız ve son olarak Ferrovial ile yapmış olduğumuz ortaklı anlaşması bizi iyice güçlendirmiş ve büyüme hızımızın ivmesini arttırmıştır. YDA Dalaman Havalimanı bünyesinde ki YSS özel güvenlik firmasının Havalimanı ile ortak çalışması bu tür anlaşmaların daha da artacağını göstermektedir”

Ayaz,  konuşmasının sonunda Bahreyn ulaştırma Bakanına , CEO of Gulf Aviation Academy CEO su Capt. Mr Dhaffer Alabbasi’ye teşekkür etti.

Bu haber toplam 462 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.