Bakan Soylu taziye için Muğla’ya geldi

Bakan Soylu taziye için Muğla’ya geldi

Sinem KarakayaGeçtiğimiz günlerde Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın Coronavirüse bağlı kalp ve akciğer yetmezliği nedeniyle vefat eden eşi Süleyman Şah Gökcan için taziyede bulunmak amacıyla Muğla’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan’a  ziyarette bulundu.Milas-Bodrum Havalimanında Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Soylu, karayoluyla Muğla'ya geçti....

A+A-

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın Coronavirüse bağlı kalp ve akciğer yetmezliği nedeniyle vefat eden eşi Süleyman Şah Gökcan için taziyede bulunmak amacıyla Muğla’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan’a  ziyarette bulundu.

Milas-Bodrum Havalimanında Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Soylu, karayoluyla Muğla'ya geçti. Gökcan'ın evini ziyaret eden Soylu, başsağlığı diledi. Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Soylu, helikopterle İzmir'e geçti. 

Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ı evinde ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ak Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve İl Müdürleri de taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde bulunan herkese teşekkür eden Ak Parti Muğla Milletvekili Gökcan, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve beraberindeki heyet taziye için ziyarete geldiler. Acılar paylaştıkça azalıyormuş.  Zor günlerden geçiyorum, eşimi kaybettim. Böyle günlerde bu ziyaretler gerçekten çok anlamlı oluyor. Arayan, soran, telefon eden ve ziyaret eden herkesin ayaklarına sağlık. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlarımız bizi yalnız bırakmadı. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Süleyman Şah Gökcan, covid-19 testi pozitif çıkmasının ardından 17 gün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi görmüş, 5 Aralık'ta akciğer ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetmişti. 7 Aralık'ta da Süleyman Şah Gökcan'ın cenazesi Muğla Şehir Yeni Mezarlığı'nda Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde aile kabristanlığına defnedilmişti. 

Bu haber toplam 471 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.