BALARISI YILBAŞINI KUTLADI

BALARISI YILBAŞINI KUTLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yılbaşı kutlaması yaptı. İşletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “ Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yılbaşı kutlaması yaptı. İşletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “ Yeni yılda tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum”...

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yılbaşı kutlaması yaptı. İşletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “ Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yılbaşı kutlaması yaptı. İşletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “ Yeni yılda tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Etkinlikte konuşma yapan Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi İşletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “Tüm dünyayı etkisi altına alan salgının bir an önce bitmesini, yeni yılın sağlıklı ve keyifli geçmesini temenni ediyorum. Yeni yılda her şeyin gönlünüze göre olmasını diliyor, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. İyi seneler” dedi.

Bu haber toplam 215 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.