Balkondan düşen kadın kurtarılamadı

Balkondan düşen kadın kurtarılamadı

Edinilen bilgilere göre, Yatağan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli bir ailenin misafiri ve yakın akrabası olduğu öğrenilen Güfran Yeniser isimli 39 yaşındaki kadın dördüncü katın balkonundan düşerek hayatını kaybetti.Kadın, dördüncü kattan düşerken zemin kattaki aktar dükkânının tentesine çarptıktan sonra yere çakıldı.  Görgü tanıklarının hemen 112’ye haber vermesi sonucu ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne...

A+A-

Edinilen bilgilere göre, Yatağan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli bir ailenin misafiri ve yakın akrabası olduğu öğrenilen Güfran Yeniser isimli 39 yaşındaki kadın dördüncü katın balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Kadın, dördüncü kattan düşerken zemin kattaki aktar dükkânının tentesine çarptıktan sonra yere çakıldı.  Görgü tanıklarının hemen 112’ye haber vermesi sonucu ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Olayın öğrenilmesi sonra Yatağan Emniyet Müdür Vekili Emre Arslan ve diğer güvenlik görevlileri, olay yeri inceleme ekibi,112 ekipleri, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptılar.  Güfran Yeniser’in naşı otopsi ve diğer işlemler için Yatağan Devlet Hastanesi morguna alındı. Ölen kadının yakınları ise sinir krizi geçirdiler bazı yakınları ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ve Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.