Başarılı Öğrenciden Başkan Gürün’e Ziyaret

Başarılı Öğrenciden Başkan Gürün’e Ziyaret

Bilim ve Müzik Fuarı'nda, iki ödül birden kazanan Muğla Özel Yönelt Koleji öğrencisi Beyza Cengiz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.Sinem KarakayaBuca Belediyesi Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi’nin düzenlediği Buca IMSEF (International Music, Science, Energy and Engineering Fair) Bilim ve Müzik Fuarı'nda iki ödül birden kazanarak Muğla’ya haklı bir gurur yaşatan Muğla Özel Yönelt Koleji’nin başarılı...

A+A-

Bilim ve Müzik Fuarı'nda, iki ödül birden kazanan Muğla Özel Yönelt Koleji öğrencisi Beyza Cengiz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Buca Belediyesi Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi’nin düzenlediği Buca IMSEF (International Music, Science, Energy and Engineering Fair) Bilim ve Müzik Fuarı'nda iki ödül birden kazanarak Muğla’ya haklı bir gurur yaşatan Muğla Özel Yönelt Koleji’nin başarılı öğrencisi Beyza Cengiz Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile bir araya geldi.

Proje danışmanı Mehmet Cengiz Onaran ve Yönelt Koleji kurucu Genel Müdürü Ferudun Öztürk’ün de katıldığı ziyarette Beyza Cengiz’in elde ettiği başarıya giden süreç konuşuldu.

Buca IMSEF (International Music, Science, Energy and Engineering Fair) Bilim ve Müzik Fuarı'nda, iki ödül birden kazanan Beyza Cengiz Muğla’yı ve ülkemizi bilim yarışmasında başarıyla temsil etmekten mutluluğu dile getirdi ve meslek olarak Genetik Mühendisliği’ni düşündüğünü söyledi. Fuar’da kendisini ödül kazandıran projesini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e anlatan Beyza Cengiz fen alanında ilerleyerek ülkesine hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.

BAŞKAN GÜRÜN’DEN TEŞEKKÜR

Türkiye Cumhuriyeti’nin bilimde, fende ilerlemesinin fikri, vicdanı, irfanı hür nesillerle olacağını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ülkemize ve Muğlamıza büyük gurur yaşatan Beyza Cengiz gibi öğrencilerin göğüslerini kabarttığını söyledi ve Beyza Cengiz’e ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerine, ailesine teşekkür etti.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.