Başkan Adayı Muhammet Kökten Ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Adayı Muhammet Kökten Ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili ile  S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi üyelerini ziyaret etti.

A+A-

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı ve üyelerin sorunlarını dinledi. Fethiye için Projelerini  anlatan Başkan Adayı Kökten, her zaman esnafların yanında olduğunu dile getirdi.  Şöför esnafının ilgisine teşekkür eden  Muhammet Kökten, Ölüdeniz Mahallesi ve Fethiye genelinde ulaşım sorununu çözecek çalışmalarını hakkında bilgiler aktardı.

whatsapp-image-2024-03-17-at-09-47-43.jpeg

ARICI "MUHAMMET BAŞKAN SEÇİRLİRSE DAHA KOORDİNELİ ÇALIŞIRIZ"

S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı yaptığı açıklamada, “Kooperatif olarak sorunlarımızı hem Muhammet başkanımıza hem de Aydın Ayaydın başkanımıza bir dosya halinde sunduk. Muhammet başkanımız seçilirse daha koordineli bir çalışma içerisinde olacağımız kanaatindeyim. Yerel seçimlerde Fethiye ve ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun" dedi.

KÖTEN "ŞÖFÖR ESNAFIMIZIN YANINDAYIM"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ise yaptığı açıklamada, “Ben her zaman Fethiye’deki esnaf arkadaşlarımızın yanındayım. Hiç kimse emekçilerin hakkıyla oynayamayacak. Ölüdeniz Mahallesi’nde bulunan arıtmanın yanındaki 15 bin metrekarelik alanı otopark yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki süreçte sizlerle birlikte çözümleyeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.