Başkan Boyacı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz”

Başkan Boyacı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz”

NEVAL ARSLAN // Türkiye Beyazay Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesine ilişkin yayımladığı açıklamada, “Dünya tarihinde eşine az rastlanan bu başarısında bu tarzını devam ettirmesinin etkili olduğunu düşünerek, Sayın cumhurbaşkanımızı gösterdiği en son başarısından dolayı da bütün kalbimizle tebrik ediyoruz” dedi.

A+A-

Beyazay Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, 28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin bir tebrik mesajı yayımladı.

“GÖRME ENGELLİLER TÜRKİYE TARİHİNDE İLK DEFA KENDİ BAŞLARINA OY KULLANDILAR”

Başkan Boyacı mesajında, “Birçok ilk uygulamanın olduğu bu seçimler Beyazay ve Beyazay'ın kendilerine yönelik çalıştığı engelliler, engelli yakınları, engellilerle ilgili kişiler  hem milletvekili, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iki turunda yoğun bir şekilde gündeme geldi. Görme engelliler Türkiye tarihinde ilk defa kendi başlarına oy kullandılar. Engelli veya engellilerle ilgili kişiler de parlamentoya girmiş oldular. Bu konuda daha hassas davranan ve daha fazla engelli milletvekilini parlamentoya taşıyan AK Parti’ye çok teşekkür ediyoruz. Diğer partilerimizin de azımsanmayacak bir hassasiyet gösterdiklerini gözlemledik. Gittikçe daha da yükselteceklerine inandığımız bu hassasiyetlerine teşekkür ederken engelli ve ilgili kişileri meclislere taşımaları, iktidar oldukları belediyelerde bu sahadaki hizmetlerini artırmaları durumunda da şükran ve minnet duyacağımızı bildirmek isteriz” ifadelerine yer verdi.

“SİYASİ GÖRÜŞ, DİN, DİL, IRK, CİNSİYET, EKONOMİ, BEDEN ÖZELLİKLERİ GİBİ FARKLILIKLAR BEYAZAY AÇISINDAN BİR ARADA OLMAK İÇİN BİR ENGEL DEĞİL”

 “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem şahıs olarak, hem de şimdiye kadar icra ettiği görevler itibarıyla engellilerin, engelli yakınlarının ve engellilerle ilgili kişilerin ve pek tabi ki Beyazay'ın yakın dostu olmuş ve onlara tarihte ve dünyada eşi benzeri görülmemiş ölçüde ve evsafta hizmetler vermiştir” diyen Başkan Boyacı, “Duruşundan ve değerlerinden zerre taviz vermeyen Sayın Cumhurbaşkanımızın Beyazay ve engellilere karşı dostluğunun, yakınlığının ve bizlere verdiği hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Dünya tarihinde eşine az rastlanan bu başarısında bu tarzını devam ettirmesinin etkili olduğunu düşündüğümüz Sayın cumhurbaşkanımızı gösterdiği en son başarısından dolayı da bütün kalbimizle tebrik ediyoruz. Beyazay olarak hem Cumhurbaşkanımız, hem ekibi hem de milletvekillerimizle omuz omuza Beyazay'ın hedef kitlesine, milletimize ve insanlığa hizmet etmek için hazır olduğumuz ve bunu talep ettiğimizi bildirmek isteriz. Yine bildirmek isteriz ki bu amaç doğrultusunda ne kendileri için çalıştığımız, ne de omuz omuza verdiğimiz kişi ve kuruluşların  sahip oldukları siyasi görüş, din, dil, ırk, cinsiyet, ekonomi, beden özellikleri gibi farklılıkları Beyazay açısından bir arada olmak için bir engel değildir. Mensupları her türlü farklılığa sahip olan Beyazay her türlü siyasi özelliğe sahip kişi ve kuruluşlarla birlikte çalışmak için de hazırdır ve talep eder. Dileriz dileklerimiz ve taleplerimiz karşılık bulur ve birlikte çalışır, birlikte gelişir ve birlikte mutlu oluruz” söylemlerinde bulundu.

Bu haber toplam 263 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.