BAŞKAN ÇAY: “EN KISA ZAMANDA İL KONGREMİZİ YAPACAĞIZ”

BAŞKAN ÇAY: “EN KISA ZAMANDA İL KONGREMİZİ YAPACAĞIZ”

NEVAL ARSLAN// Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanı Emrah Çay il binasında basın mensuplarıyla buluştu. Başkan Çay, buluşmada, “Atanmış eski il başkanı ve yanındakiler, iki yıllık sürede Muğla’da DEVA Partisini yönetememişlerdir. Biz yeni Yönetim olarak en kısa sürede ilçelerdeki teşkilatlanmalarımızı tamamlayıp il kongremizi yapacağız.” diye konuştu.

A+A-

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, ilçe başkanları ve partililerle birlikte Menteşe’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başka Çay, yeni parti üyelerine rozet takarak, konuşma yaptı.

DEVA Partisi’nin ülke çapında ivme kazanırken Muğla özelinde aynı etkiyi yaratamadığına dikkat çeken Başkan Çay, “2 yıl önce Genel Merkezimizce Muğla’da Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen arkadaşımız ve yanındakiler, yönetimdeki performans yetersizliğinden dolayı görev değişikliği yapıldı.Atanmış eski İl Başkanı ve yanındakiler, iki yıllık sürede Muğla’da DEVA Partisini yönetememişlerdir.Teşkilatları tamamlayamamış ve il kongresini yapamamışlardır. Genel Merkezimiz bu nedenle görevdeğişikliğine gitmiştir.Başta Genel başkanımız Ali Babacan olmak üzere DEVA kadroları ‘Ülkemizin DEVA’sıolmak için yola çıkmıştır.” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ MEMLEKET VE MİLLET”

En kısa zamanda ilçelerdeki teşkilatlanmaları tamamlayıp, il kongrelerini yapacaklarını belirten Çay, “Bizim önceliğimiz memleket ve millettir. Bu bağlamda herkese kapımız sonuna kadar açıktır.Muğla’da mevcut teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, zaman kaybetmeden bir bütünlük ve ahenk içerisindesahaya inip çalışmalara başladık.Biliyoruz ki hiçbir sorun o sorunu ortaya çıkaran zihniyet ile çözülmez.Siyasetin ekip işi olduğunun bilincindeyiz. Sorun değil, çözüm üreten anlayışımızla istişare kültürünün hepönde olduğu bir kadro ile Muğla’mıza yeni bir soluk olmaya, yeni bir heyecan yaratmaya geliyoruz. Güçlü, liyakatli kadrolarımızla ortak paydamız olan Muğla’mıza en iyi şekilde hizmet etmeyi şiar edindik. Kamu kuruluşları başta olmak üzere tüm STKve Esnaf ziyaretlerimize etkin birşekilde başlayacağız.DEVA Partisini Muğla’da hak ettiği yere getirmek için esnafımızla, vatandaşımızla ve sivil toplumumuzlabuluşmak üzere ivedi bir şekilde sahaya iniyoruz.” diye konuştu.

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, ilçe başkanları ve partililerle birlikte Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gökbel’ e sürpriz doğum günü pastası kesti.

Buluşma, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.