BAŞKAN ÇAY, ESKİ BAŞKAN KESKİN’İN GÖREVDEN ALINMASINA İLİŞKİN KONUŞTU

BAŞKAN ÇAY, ESKİ BAŞKAN KESKİN’İN GÖREVDEN ALINMASINA İLİŞKİN KONUŞTU

NEVAL ARSLAN- Muğla DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay yayımladığı kamuoyu bilgilendirmesinde, “Yaşanan süreçte Muğla coğrafyasında DEVA Partisinin çalışmalarında yetersiz görülen ve kongresini uzun süredir yapamayan eski il başkanı M. Tolga Keskin Genel Merkez tarafından görevden alınması parti içi görevlendirilmeler dahilindedir. Genel merkezin bu kararına duygusal tepki veren İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri DEVA Partisi kararını farkı şekilde yansıtarak basına açıklama yapmışlardır” dedi.

A+A-

Muğla DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay, kamuoyu bilgilendirmesi yaptı. Başkan Çay bilgilendirmede Eski İl Başkanının görevden alınmasına ve yerine kendisinin il başkanı olarak atanmasının genel merkezin vermiş olduğu bir karar olduğunu belirtti.

Başkan Çay, genel merkezin bu kararına duygusal tepki veren eski İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin DEVA Partisi genel merkezi kararını farkı şekilde yansıtarak basına açıklama yaptıklarını belirterek, “Muğla Yerel medyasında birkaç gündür meşgul eden Muğla’da Deprem başlıklı haberler ve Eski İl Başkanı ve yönetiminin yapmış olduğu açıklamalara yönelik saygı değer medyamızı ve kamuoyunu bilgilendirmemiz gerekli olmuştur” dedi.

Çay, yayımladığı kamuoyu bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

“Eklerde de sunulduğu gibi söz konusu istifa sürecinden önce Genel Merkezin vermiş olduğu karar doğrultusunda Eski İl Başkanı Görevden Alınmış ve Yerine yeni il başkanı ataması yapılmıştır. Eski Muğla İl Başkanı M.Tolga Keskin ve Yönetim kurulu duygusal tepki vererek açıklama yaparak istifa ettiklerini açıklamış ve bazı yönetim kurulu üyeleri sosyal medyalarından farklı açıklamalar paylaşılmıştır. Muğla coğrafyasında DEVA Partisinin çalışmalarında yetersiz görülen ve kongresini uzun süredir yapamayan eski il başkanı M.Tolga Keskin Genel Merkez tarafından görevden alınması parti içi görevlendirilmeler dahilindedir. Anladığımız kadarı ile genel merkezin bu kararına duygusal tepki veren İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri DEVA Partisi kararını farkı şekilde yansıtarak basına açıklama yapmışlardır. Kendilerine saygı duyuyoruz. Geçmiş dönemde yaptıkları tüm çalışmalara teşekkür ediyorum. Konumlar, görevler değişebilir kurumsallıklar da bu her zaman daha iyi olan bayrağı devir almaktadır. Bu anlamda DEVA Muğla’da Deprem gibi başlıkları yazan medya mensupları arkadaşlarımıza ve kamuoyunda bu  haberi okuyan vatandaşlarımıza bilgi olarak DEVA Partisi Muğla’da çok güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir ile başkanları arkadaşlarımız tüm gayretleri ile sahada çalışmalarda bulunmaktadırlar. Yeni yönetim olarak kurulamayan tüm eksik ilçelerinde en kısa sürede kurularak DEVA kadrolarını tüm Muğlalılarımızla buluşup Duyulmayanı duyan, Görülmeyeni gören partimizin eylem planlarını ve çalışmalarını anlatmaya daha güçlü devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 608 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.