Başkan Çelen MSKÜ öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı

Başkan Çelen MSKÜ öğrencileriyle deneyimlerini paylaştı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile “Türk Cimnastiğine Altın Dokunuş; Yönetsel Başarı Hikayesi” başlıklı söyleşide çevrimiçi olarak bir araya geldi.Neval Çolak ArslanEtkinlikte spor yönetimi, yaklaşımı ve stratejileri...

A+A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile “Türk Cimnastiğine Altın Dokunuş; Yönetsel Başarı Hikayesi” başlıklı söyleşide çevrimiçi olarak bir araya geldi.

Neval Çolak Arslan

Etkinlikte spor yönetimi, yaklaşımı ve stratejileri ile sadece Türk sporunda değil, dünya cimnastik platformunda örnek gösterilen Başkan Çelen uluslararası alandaki bilgi, deneyim ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı. 

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında,  Türk ve Dünya Sporuna adını altın harflerle yazdıran, Artistik Cimnastik Avrupa ve Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak ve onu yetiştiren, aynı zamanda A Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin "Şampiyonluk Serüveni" başlıklı söyleşide MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, akademisyenleri ve cimnastik severlerle çevrimiçi olarak bir araya geldi. Milli Cimnastikçi İbrahim Çolak ve Antrenörü Yılmaz Göktekin'in, Şampiyonluk Serüveni hakkında detaylı bilgileri, deneyim ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı. Söyleşi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü yürüten Doç. Dr. Hakan Ünal konuşmalarıyla başladı. Söyleşi sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan Suat Çelen, İbrahim Çolak ve Yılmaz Göktekin etkinliğe katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e, Spor Bilimleri Fakültesi’nin akademik mensuplarına ve söyleşiye katılan öğrencilere teşekkür etti.

Bu haber toplam 517 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.