Başkan Demir’den Bodruma sürpriz

Başkan Demir’den Bodruma sürpriz

Neval Çolak ArslanBodrumlu çocukları ve Bodrumluları sevindirmek adına Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde kamyonlarca kar topladı.Özverili çalışma için Belediye Başkanı Mehmet Demir ve tüm belediye çalışanlarına Bodrum adına teşekkür ettiğini söyleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Bodrumlu çocukları ve Bodrumluları sevindirmek için bu saatte kar yüklüyorlar. Kavaklıdere Belediye...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Bodrumlu çocukları ve Bodrumluları sevindirmek adına Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde kamyonlarca kar topladı.

Özverili çalışma için Belediye Başkanı Mehmet Demir ve tüm belediye çalışanlarına Bodrum adına teşekkür ettiğini söyleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Bodrumlu çocukları ve Bodrumluları sevindirmek için bu saatte kar yüklüyorlar. Kavaklıdere Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Demir ve Kavaklıdere Belediye ekipleri seferber oldu ve yarın Bodrum'da gerçekleştireceğimiz kar etkinliği için kamyonlarca kar topladı, toplamaya devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.