BAŞKAN DEMİREL’DEN GENEL BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

BAŞKAN DEMİREL’DEN GENEL BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Ziyarette Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Muğla Ülkü Ocaklarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Ve Genel Başkan Yıldırım’dan Muğla hakkında talimatlar aldılar.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Muğla Ülkü Ocaklarının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bu başarılarının devamını artarak...

A+A-

Ziyarette Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Muğla Ülkü Ocaklarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Ve Genel Başkan Yıldırım’dan Muğla hakkında talimatlar aldılar.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Muğla Ülkü Ocaklarının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bu başarılarının devamını artarak devam etmesini temenni etti.

Ziyaret, Başkan Demirel’in Genel Başkana hediye ettiği Muğlaspor forması takdimi ve günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.